(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoewel er ook heel mooie en kleine irrigatiesystemen zijn zoals het Wilma Systeem van Atami, geven sommigen toch graag met de hand water. Maar wat doe je dan als je een keer een weekendje weg moet? Precies, dan haal je voor 3,50 euro een blumat sensor, en ga je toch lekker weg 😉

Blumat systemen werden al langer gebruikt. De kleine sensoren werden via slangen aangesloten op een voedingsvat. Best een groot systeem voor iemand met vijf plantjes in een kast of één plant in een Space Bucket. Maar nu is er dus ook een blumat sensor die je direct op een plastic fles kunt aansluiten. Je kunt ze gebruiken als je een keer weg moet, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon altijd gebruiken want de blumat geeft alleen water wanneer het nodig is. Supersimpel, goedkoop en effectief!

Wanneer de grond te droog wordt, trekt de sensor automatisch water uit de fles in de aarde. Je kunt elke gebruikte frisdrankfles gebruiken met een inhoud tot 2 liter. Vul de fles met je voedingsoplossing en Blumat regelt de watergift voor je, Happy Holidays!

De Blumat sensoren kosten maar 3,50 euro per stuk en zijn te koop bij G-Tools.

(advertenties)