(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ben je op zoek naar een LED lamp om je HPS mee te vervangen of als aanvulling? Kijk dan ook eens op de site van zaden producent Dutch Passion. Ze hebben namelijk een effectieve LED kweeklamp waar je bovendien voor 100 euro aan gratis zaden bij ontvangt.

cheese and mk tang 1De Highlite LED 006, zoals de lamp heet verbruikt ongeveer 190 Watt aan stroom en is ongeveer vergelijkbaar met een HPS lamp met een Wattage dat tussen de 250 en 400 Watt in ligt. De lamp ziet er kwalitatief degelijk en ook wel mooi uit met zijn aluminium behuizing. Een mix van verschillende golflengtes leds zorgt voor de juiste kleurtemperatuur voor zowel de groei- als de bloeifase van cannabisplanten.

Met de lamp kun je een oppervlakte van ongeveer 1 vierkante meter belichten, als zegt Dutch Passion zelf dat je de beste resultaten haalt met 2 lampen op een oppervakte van 1 tot 1,4 vierkante meter.

Dutch Passion geeft op de Highlite standaard een Europese Garantie van 3 jaar. Kijk hier voor meer informatie en hier en hier voor tests met de lamp. Oja, de Highlite LED 006 kost je 330 euro, maar dan heb je er dus wel voor 100 euro aan zaden bij.

(advertenties)