(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De nieuwste generatie led kweeklampen van 4twenty sunfactor presteren aanzienlijk beter. De slimme digitale controller waarmee je het lichtspectrum geheel naar wens kunt instellen, heeft een timer die een schakelklok dus meteen overbodig maakt. Handig toch?

Deze slimme high-end LED kweeklampen zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen en geheel vervaardigd uit aluminium. De 4twenty Sunfactor kan worden bediend met een Smart Controller met afstandsbediening. Met de Smart Controller kan het lichtspectrum en de lichtintensiteit ingesteld worden en deze is ook meteen voorzien van een geïntegreerde digitale timer. Geen gedoe met schakelklokken dus!

Bio Bertje gaat de 4twenty sunfactor lampen testen op RillongStoned.nl

Een combinatie van 50Watt superpower LEDs en 3Watt high power LED’s zorgen voor een geavanceerde lichtpenetratie in een lichtspectrum die ingesteld kan worden voor de groeifase, de bloeifase, of een lichtspectrum daar tussenin.

De ingebouwde fans zorgen ervoor dat de warmte effectief wordt weggeblazen. Teglijkertijd zorgt dat natuurlijk voor een goede luchtcirculatie. Je kan de 4twenty LED lampen daardoor tot op 10 centimeter boven de planten ophangen.

4twenty_SSS_materiaal

 

Bio Bertje gaat de 4twenty sunfactor lampen voor ons testen met zijn AK-47 en Strawberry Banana planten. De zaden zijn reeds ontkiemt. Kijk op www.kweekotheek.nl voor meer informatie en om te bestellen.

 

(advertentie)