(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een en al gezelligheid in de garage van een huis in Oss. Er wordt hard gewerkt om de oogst van een wietplantage te verwerken in hapklare brokjes THC-genot. Totdat de politie er hardhandig een einde aan maakt. Twee dingen vallen bij dit verhaal op!

Politie kan het niet nalaten een omaatje van 75 op te pakken dat haar pensioentje aanvult door wiet te knippen...

Politie kan het niet nalaten een omaatje van 75 op te pakken dat haar pensioentje aanvult door wiet te knippen…

Zoals helaas bijna gebruikelijk begint ook dit tragische verhaal met meldingen van omwonenden over een sterke wietlucht. Mensen, denk toch aan een goede luchtafvoer, dat scheelt zoveel ellende. Maar dit terzijde.

Politie rukt dus uit naar de Berghemseweg, zoeken waar de wietgeur vandaan komt en komen uit bij een woning met garage. Uit dat hok komen vrolijke stemmen.

Kopje koffie bij wietknippen

Dat gezellig geroezemoes is afkomstig van zeven vrouwen, die op deze zonnige vrijdagochtend vrolijk de schaartjes laten flitsen en de wiettakken van hun overtollig blad ontdoen. Kopje koffie erbij en knippen maar! Nadat de politie de omgeving heeft afgezet gaan ze de garage binnen en busten de 7 vrouwen.

Twee opvallende zaken

Op zich lees je dit soort berichten natuurlijk bijna dagelijks, maar er zijn twee opmerkelijke feiten die het vermelden waard zijn. Niet dat er 15 kilo wiet in beslag genomen is, nee. Wel de leeftijd van de knippende koffieleuten die afkomstig zijn uit Oss en Heesch: die varieert van 25 tot 75 jaar. Geef ons ook zo’n omaatje!

Tweede frappant ding: er is wel degelijk een afzuiginstallatie aanwezig in de garage… dat is dan toch geen al te best exemplaar geweest durven wij te stellen 😉

(advertenties)