(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bladeren zijn de biologische motors en zonnecollectors van wietplanten. Ze zijn enorm belangrijk en kunnen een cannabis kweekronde maken of breken. Snoei of verwaarloos bladeren dus niet maar verzorg en voed ze met Foliar Spray. Dat maakt bladeren groener, dikker, stimuleert de fotosynthese en beschermt wietplanten tegen schimmel en ongedierte!

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een goede biologische bladvoeding. Om te beginnen is bladvoeding – het woord zegt het al – een goede manier om wietplanten extra voeding op te laten nemen. De micro-meststoffen in bladvoeding worden veel sneller opgenomen via de bladeren, dus het is ook een goede manier om tekorten snel aan te vullen.

Foliar Spray

Fotosynthese

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is fotosynthese een van de belangrijkste processen in een wietplant. Dit proces vindt plaats in de bladgroenkorrels (aka chlorofyl) in bladeren, en zorgt voor de omzetting van lichtenergie in de suikers benodigd voor de groei. Door een goede  bladvoeding te gebruiken wordt de aanmaak van dit chlorofyl gestimuleerd; je planten zullen groener worden en meer plantmassa produceren (sneller groeien en bloeien).

Foliar Spray

Omdat BAC Foliar Spray daarnaast ook de nuttige micro-organismen op de bladeren voedt, worden bladeren groener, dikker en weerbaarder tegen plantenziektes. Schimmels als meeldauw en botrytis (grijze schimmel die voor toprot zorgt) krijgen minder snel vat op wietplanten. Tegelijk zorgen andere ingrediënten ervoor dat wietbladeren sterker worden en daardoor minder aantrekkelijk zijn voor veel voorkomende insecten als spint en trips. Voorkomen is beter dan genezen, nietwaar?

Bac Foliar Spray is vanaf €6,- euro verkrijgbaar op Sirius.nl. Benevel de bladeren voor het beste resultaat een minuut of tien voordat je kweeklicht uit gaat.

[Openingsfoto: Canna Obscura, Shutterstock]
(advertenties)