(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We hebben erover nagedacht maar er zijn eigenlijk geen goede redenen te bedenken om met cannabis te stoppen. En dus kan iedere cannabisliefhebber wel een grinder gebruiken die een leven lang mee gaat. Wat zeggen we? Een Santa Cruz Shredder is zo sterk, die overleeft zelfs je kleinkinderen nog! 

Een Santa Cruz Shredder kun je gerust op laten nemen in je testament. Ze zijn namelijk niet stuk te krijgen, en maken korte metten met zelfs de taaiste wiet. Gefabriceerd in surfparadijs Santa Cruz van het hardste en meest krasvaste aluminium ter wereld, zetten ze hun vlijmscherpe tanden met plezier in jouw wiet. Ook als je anno 2019 nog steeds graag brick weed rookt, met vuistdikke takken en zaden erin, is malen met een Santa Cruz Shredder slechts een handomdraai.

Maar goed, heb je een grinder van €39,00 euro (Santa Cruz Shredder large, 2-delig), of zelfs €89,00 euro (Santa Cruz Shredder large, 4-delig) werkelijk nodig? Als je even heel eerlijk tegen jezelf bent bent natuurlijk niet, een plastic grinder maalt je wiet immers ook. Maar toch niet zo fijn en soepeltjes als een grinder van Santa Cruz, goed gereedschap is nog altijd het halve werk. Bovendien is het voor het milieu een stuk beter dan al die plastic wegwerp-meuk.

Terug naar de Santa Cruz Shredders. Ze zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, krasvast en licht van gewicht. De tanden zijn vlijmscherp geslepen en in een uniek patroon geplaatst om wiet – als het moet met takken en zaden en al – snep en optimaal te versnipperen. Een kunststof ring tussen de bewegende delen zorgt ervoor dat iedere Santa Cruz Shredder altijd soepel blijft draaien. Een aardmagneet houdt de malende kaken van de grinder stevig op elkaar. De grinder is zo duurzaam dat het zeer onwaarschijnlijk is dat je ooit nog een andere grinder aanschaft.

Santa Cruz Shredders zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. De ‘standaard’ 2-delige grinder van het merk kost €34,50 euro. Dit medium formaat is er voor €59,00 ook in een 3-delige uitvoering met opvangbak voor je gemalen wiet. Voor €74,50 euro koop je een 4-delige uitvoering, met opvangbak én zeef om kief op te vangen. Dan is er daarnaast nog een voordelige 2-delige small grinder voor €29,00 euro en een 4-delige small grinder voor €54,50 euro. En voor €39,00 euro heb je een large Santa Cruz Shredder die je voor €89,00 euro ook als 4-delige uitvoering koopt. Bestellen doe je bij Azarius.nl

[Openingsfoto: Lifestyle discover, Shutterstock]
(advertentie)