(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

…is een dag zonder zorgen! Dit bekende gezegde gaat niet alleen op voor een joint (‘een joint in de morgen…’) maar misschien nog wel meer voor magische truffels. Want hoewel een wake and bake sessie heerlijk kan zijn op een luie zondagmorgen, geeft een microdosis psilocybine je een dag met meer energie, kracht, concentratie, slaap én creativiteit.

Microdoseren met psychedelica. Misschien heb je er weleens van gehoord maar ben je toch huiverig om de dag te beginnen met een dosis magische truffels. Begrijpelijk, want je wil natuurlijk niet trippend of hallucinerend op je werk verschijnen.

Trippen niet het doel

Toch is trippen of hallucineren niet het doel van microdoseren. Het gaat er juist om een minidosis te nemen, zodat je niet gaat trippen of hallucineren. Ogenschijnlijk merk je de effecten van de psilocybine misschien helemaal niet, omdat ze zo subtiel zijn. Het is vaak pas ’s avonds dat je je beseft dat je dag eigenlijk wel heel lekker en vlotjes is verlopen. Dit komt omdat een microdosis aan psychedelica zoals LSD of psilocybine de concentratie verhoogd, een betere focus geeft en stress verlaagd. Je zit als het ware net even wat lekkerder in je vel.

Na een microdosis magische truffels zul je dus niet trippend op je werk verschijnen. Je functioneert gewoon een stuk beter en dingen gaan je makkelijker af. Enkele van de effecten die mensen na het microdoseren noemen zijn een verhoogde alertheid, meer energie, opgewekter, een verhoogd bewustzijn, socialer, opener en een betere focus.

Stoppen met roken & drinken

Ook hebben meerdere onderzoeken inmiddels aangetoond dat het wel wat voordelen heeft om overdag een ietsiepietsie psychedelica te snoepen. Zo kan het mogelijk angsten, stress en depressieve gevoelens verlichten maar ook helpen bij het stoppen met roken of alcohol drinken. Waarschijnlijk komt dit door de manier waarop een microdosis mensen aanzet tot zelfreflectie. Alcoholisme en verslavingsproblematiek hebben vaak te maken met het vinden van antwoorden op grote levensvragen. Psilocybine en andere psychedelica stimuleert zulke overpeinzingen.

Microdosing

Mocht je het microdoseren zelf ook willen proberen, dan kan dat met de speciaal voor dit doel ontwikkelde Microdosing van Global Herbs. Deze bevatten 6 of 12 microdoseringen van 1 gram verse magische truffels in een blisterverpakking. Genoeg voor 18 of 36 dagen want het valt aan te raden om niet dagelijks te microdoseren, maar om de drie dagen. De eerste dag is het effect het sterkst op te merken, de tweede dag kun je de effecten ook nog merken. De derde dag is een hersteldag die ervoor zorgt dat je geen tolerantie voor psilocybine opmerkt.

Je bestelt de Microdosing 6-pack of 12-pack voor €14,90 of €24,90 bij Dutch-Smart.nl. Let op want Microdosing is alleen voor volwassenen. Houdt het daarom buiten bereik van kinderen en gebruik het niet als je zwanger bent. 

(advertentie)