(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Cannabis is een stuk heilzamer als je het puur rookt; we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Het is misschien even moeilijk om de tabak weg te doen, maar met pure wiet ben je een stuk gezonder bezig. Om je op het goede pad te helpen, hebben we 20% CNNBS-korting voor je geregeld bij onze vrienden van Waterpijp-bong.nl, dus sla je slag!

In Europa lopen we op cannabis-gebied, tegenwoordig flink achter op landen als Canada en een groot aantal staten van Amerika. Maar daar kunnen we niet alleen overheden de schuld van geven, want daar dragen we zelf ook een steentje aan bij. Door onze wiet nog steeds met tabak te mengen bijvoorbeeld, verpesten we het effect en de smaak, onze gezondheid, en daarmee ook het imago van cannabis. Geef dus het goede voorbeeld en stap over op pure wiet. Om je een extra duwtje in de rug te geven krijg je voortaan 20% korting op het gehele assortiment van Waterpijp-bong.nl met de code CNNBS.

Waterpijp-bong

Toen Waterpijp-bong.nl in 2006 werd opgericht, dekte de naam de lading nog wel. En hoewel de sympathieke webwinkel nog steeds een unieke collectie aan waterpijen en bongs verkoopt, kun je er tegenwoordig eigenlijk terecht voor ál je headshop-artikelen. Dus ook als je een degelijke verdamper (nóg veel beter voor je longen), of een mooie puurpijp of eenvoudige one-hitter zoekt ben je er aan het goede adres, en kun je van de 20% CNNBS-korting profiteren.

Unieke collectie

Ben je op zoek naar een unieke pijp of bong, dan moet je zeker even een kijkje nemen. Waterpijp-bong.nl heeft naast het standaard assortiment aan glazen pijpen en bongs, namelijk een keur aan unieke pronkstukken. Neem de prachtige bongs en puurpijpen van MamaJah bijvoorbeeld, met de hand gemaakt en gebakken van natuurlijke klei en enig in hun soort. Of wat dacht je van een stoere mat-zwarte glazen bong met het Grace Glass logo in rode letters op de hals?

Liever wat eenvoudigs en betaalbaars? Ga dan voor een van de vele mooie bongs van bamboe en rook je wiet zoals de Jamaicanen dat gewend zijn. Fan van onze hoofdstad? Check dan deze ‘mooie rooie bong, ouwe!‘, zoals die op de webwinkel aangeprezen wordt. Ook leuk is de nieuwe en voordelige en volledig glazen Twisty Smoke High, feitelijk een joint van glas die het gebruik van vloeitjes en tipjes overbodig maakt. Trouwens, mocht je daar een voorraadje van willen aanleggen dan kan dat ook. Net als grinders, aanstekers, dabbing tools en andere accessoires.

20% CNNBS-korting!

Dus… Geen excuses meer, stop met tabak en rook je wiet voortaan puur. Of verdamp het want dat is nóg veel beter voor je. Bij Waterpijp-bong vind je daarvoor ook tal van verdampers, voor de kleine portemonnee en voor de veeleisende verdampert. Afijn, wat je voortaan ook bij deze headshop bestelt, je krijgt er 20% CNNBS-korting. Om van de korting te profiteren geef je de code CNNBS op in de winkelwagen. Vul de code in en druk op de knop ‘opslaan’ om het toe te passen op je bestelling.

Graag gedaan hè 😉

[Openingsbeeld: Wetzkaz Graphics / selivanoff1986, Shutterstock]
(advertenties)