(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je nou nog nooit een wietplant van dichtbij hebt gezien maar wel benieuwd bent hoe je zo’n plant kweekt, let dan even op. Mr. Canuck is namelijk een bekende cannabiskwekende YouTuber die een complete videoserie maakte over de gemakkelijke manier van wiet kweken. Van het opzetten van een kweektent, tot de gedroogde wiet waar we allemaal zo gek op zijn.

Biologisch wiet kweken met levende aarde is een van de makkelijkste kweekmethodes, die Mr. Canuck je in deze videoserie laat zien. De levende aarde zorgt namelijk voor een optimale verzorging van je planten, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over alle benodigde voedingsstoffen.

Speciaal voor iedereen die ook van kweekgemak houdt, maakte Mr. Canuck dan ook deze complete serie over de methode. En als we compleet zeggen dan bedoelen we ook compleet. In de eerste aflevering zie je Mr. Canuck dan ook een kweektent opzetten, en aan het einde van de laatste aflevering kun je genieten van de mooie plaatjes van zijn gedroogde Wildberry Runtz.

Videoserie: gemakkelijk biologisch wiet kweken

 

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering3

Aflevering 4

(advertentie)