(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Drugssmokkelaars en autoracers hebben meer met elkaar gemeen dan je wellicht op het eerste gezicht zou denken. Maar wat gebeurt er wanneer smokkelaars achter het stuur kruipen en coureurs met smokkelen beginnen?

Nolan Sykes van het onvolprezen YouTube-kanaal Donut Media (5,88 miljoen abonnees) neemt ons in deze korte video mee op zijn zoektocht naar de banden tussen misdaad en circuit. En wat gebeurt er met enkele coureurs die hun illegale winsten gebruiken om nog sneller vooruit te gaan?

Onder en na dit filmpje geven we je nog een Netflix-tip voor het echte werk trouwens 😉

Indycars racen dankzij enorme bergen wiet

Dat smaakt naar meer? Check dan nu de volledige aflevering 2 van de zesdelige Netflix-documentaireserie ‘Bad Sport’, afkomstig van de makers van het fameuze ‘Don’t F*ck with Cats: Hunting an internet killer’.

In hun nieuwste docu, in aflevering 2 dus, staat de flamboyante wietsmokkelaar en latere Indycar racer Randy Lanier centraal. Die haalt in de jaren tachtig steeds grotere ladingen Colombiaanse wiet naar de VS, uitsluitend om zijn racedroom te kunnen financieren.

Tuurlijk gaat die droom op een gegeven moment in rook op, als ie een schip met 65.000 kilo (!) wiet vanuit Colombia naar de VS laat varen… Maar hij leeft nog steeds, dus Randy vertelt er zelf uit de eerste hand als beste over. Heb je Netflix dan moet je dit fantastische verhaal zeker checken, hier alvast de trailer van de serie Bad Sport:

(advertentie)