(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Omdat cannabis tegenwoordig op veel plekken in de VS legaal is, komen wietbedrijven geregeld met geweldige stunts. Neem online cannabis bezorgdienst Emjay in Californië. Dat schiet vliegtuigpassagiers van American Airlines te hulp die stranden omdat hun maatschappij wegens personeelstekort honderden vluchten cancelt. Elke pechvogel van 21+ jaar kan echter zomaar een gratis joint krijgen van Emjay, onder het schitterende motto: Enjoy travelling without moving.

Honderden vluchten gecanceld, duizenden passagiers in puree

Alleen al afgelopen maandag cancelde American Airlines 250 binnenlandse vluchten in de VS, zo meldt CNN. In totaal werd 10 procent van al hun geplande vluchten geschrapt van vrijdag tot en met maandag, dus je begrijpt dat dit duizenden Amerikaanse reizigers trof. Zij stonden vanwege de personele problemen – mede dankzij slecht weer – bij de luchtvaartmaatschappij ineens ‘gecanceld’ en al op de vliegvelden, wat uiteraard een hoop stress, omboeken-gedoe en pure ergernis oplevert.

Enter Emjay, een cannabisbedrijf uit Los Angeles dat vooral gespecialiseerd is in het thuisbezorgen van geestverruimende lekkernijen via internet, soms zelfs binnen 10 minuten. ‘Cannabis delivery in minutes’, luidt de bedrijfsslogan niet voor niets.

Gratis joint tegen de stress

Wat wel voor niets en dus helemaal gratis is, is de geweldige stunt die CEO Chris Vaughn van Emjay bedacht om gestrande reizigers van American Airlines in zijn thuisstaat Californië op te beuren: een joint! Geen gek idee natuurlijk, want wiet werkt nu eenmaal als een dolle tegen stress en een slecht humeur, nietwaar?

Anyhow, hieronder het statement van de Emjay-operbaas over het hoe en waarom van deze machtig mooie liefdadigheidsactie, eentje waarvan wij hier – op Schiphol of zo – natuurlijk alleen nog maar kunnen dromen…

[openingsbeeld: Myrioter Art/Shutterstock]
(advertenties)