(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zou het voor recreatieve blowers niet handig en voor patiënten niet enorm nuttig zijn als je van tevoren precies weet hoe een bepaalde strain voor jou uitpakt als je ‘m rookt, verdampt of op eet? Jazeker dat is het dachten ze bij het bedrijf Lobo Genetics in het Canadese Toronto.

En daarom droppen ze nu ’s werelds eerste thuistest voor cannabis consumenten die op basis van jouw unieke DNA (genetische kenmerken dus) bepaalt wat jouw eigen hoogstpersoonlijke THC-profiel is! Kost maar 59 dollar en voor de rest is het eenvoudig: je jast drie wattenstaafjes door je wangslijm, stuurt die op naar het lab van Lobo Genetics en enkele dagen later ontvang je op je mobiel of via je laptop de uitslag. Bijvoorbeeld van de effecten van THC op je metabolisme, geheugen en mentale gezondheid.

En dan weet je dus voortaan precies wat de ideale wietsoort voor jou is, medicinaal en of recreatief. Om het helemaal gemakkelijk te maken – althans voor de Canadese consument op de legale markt aldaar – is er een boodschappenlijstje bijgevoegd met producten die perfect aansluiten op jouw unieke THC-profiel.

En ja, er is uiteraard ook een aparte CBD/DNA-test op de markt gebracht in Canada…

(advertenties)