(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Normaal gesproken heeft onze minister-president Mark Rutte geen goed woord (letterlijk) over voor wiet. Maar zie; helemaal aan de andere kant van de wereld is er dan toch blijkbaar iets van verstand in zijn hoofd gezakt. Tijdens een gezamenlijke persconferentie met de premier van Nieuw-Zeeland geeft de VVD-leider ineens hoog op over ons gedoogbeleid! En wij hebben de beelden!!

Vroeg dementeren

‘Zulke ongelooflijke rotzooi’. ‘Troep’. ‘Begin er niet aan’. En onze all time favoriet: ‘Je IQ wordt er lager van, je gaat jong dementeren’.

Zomaar wat voorbeelden van hoe minister-president Mark Rutte de afgelopen jaren in het openbaar praatte over cannabis. Echt waar, google het maar als je ons niet gelooft. Maar wat je tot op heden niet kon vinden, waren positieve opmerkingen van de inmiddels sinds 2010 regerende MP Rutte over wiet. Die zijn er namelijk simpelweg ook niet. Of beter gezegd, die waren er tot op heden niet.

Maar dankzij de Nieuw-Zeelandse media – in Nieuw-Zeeland woedt een levendige discussie over legalisering van cannabis, waarover het volk (ja echt, het volk) zich in 2020 mag uitspreken – weten we nu beter: onze premier heeft echt waar positieve dingen gezegd over het Nederlandse gedoogbeleid!

Mark Rutte in Nieuw-Zeeland over wiet in Nederland

Neem alleen al deze kop van TVNZ over de gezamenlijke persconferentie van Rutte en zijn collega Jacinda Ardern, na afloop van het bezoek vorige week van onze politieke Teflon-vrijgezel aan kiwiland:

‘Netherlands PM touts benefits of cannabis legalisation during press conference with Jacinda Ardern’

Ongelooflijk hè, maar het staat er toch echt: Rutte praat over de VOORDELEN van legale wiet.

Maar omdat we leven in het tijdperk van ‘pics or it did not happen’, ook gelijk maar de beelden vanuit de andere kant van de aardbol. Kunnen we daarna even bijkomen met z’n allen van dit schokkende non-fake news uit Nieuw-Zeeland.

(Oh ja, begin met kijken vanaf 12:50 minuut in onderstaande YouTube video, anders moet je veel en onnodig lijden, alleen al door dat steenkolen-accent van onze grote liberale leider]
(advertenties)