(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dankness is zo’n typisch Amerikaanse cannabisterm, die gebruikt in combinatie met wiet zoveel betekent als VÉT! In 2010 werd in waar anders dan Colorado U.S.A. Rare Dankness™ opgericht, na vele jaren van kweken, verzamelen, preserveren en experimenteren met talloze wietsoorten. Dankzij hun wereldwijde netwerk van vrienden kunnen ze bovendien werken met sommige van de meest gezochte en meest begeerde genetica.

Hun collectie strains omvat de afgelopen drie decennia en representeert de beste specimens van wietsoorten in de wereld. Hun arbeid is niet bedoeld om de ‘moeders’ te kopiëren maar om de genetica te perfectioneren door te kweken met superieure mannelijke planten. Met name ook voor wat betreft medicinale wietsoortjes. Als onofficiële bedrijfsslogan hanteren deze Willie Wortels dan ook: ‘the road to legalization is through education’.

Kortom, alle reden voor de filmcrew van Canna Cribs om in alweer de zesde aflevering (je kan alle eerdere episodes terugvinden op CNNBS als je ‘Canna Cribs’ in de zoekbalk tikt) naar Colorado’s hoofdstad Denver af te reizen en binnen te kijken in het House of Dankness!

(advertenties)