(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

“Wij zijn de stigma’s beu over wiet, over lesbiennes, dikke mensen en oude mensen.” Was getekend de old fat lesbians, die een instant hit zijn op Instagram met hun grappige in cannabis gedrenkte filmpjes. De oude dikke lesbiennes Lee en Sue uit de Amerikaanse staat Maine hebben na slechts twee weken al 70.200 volgers!

 

Twee dikke oude potten die van wiet houden

Sue en Lee, steevast getooid met donkere zonnebrillen op hun inmiddels razend populaire Instagram-pagina @420oldfatlesbians, willen niet zeggen hoe oud ze nu precies zijn. Maar ergens begin zestig nemen we zonder meer aan, al blijft het linke soep om mensen puur op uiterlijk te beoordelen. Maar gezien hun zelfgekozen geuzennaam durven we het in dit geval wel aan: Sue en Lee zijn inderdaad oud, dikke lesbo’s. Maar wel mooi dikke oude potten die van wiet houden!

“Mensen moeten gewoon zijn wie ze willen zijn”, luidt de eenvoudige verklaring van beide Amerikaansen voor hun plotse sociale-mediakoorts die geheel in het teken van cannabis staat. En aartslui kunnen we deze humorvolle dames bepaald niet noemen, want sinds hun debuut op 3 maart dropten Sue en Lee al 29 video’s!

Wat ze zoal uitvreten voor de Insta-camera? Stonede geesten oproepen met hun ‘weed-ja board’ bijvoorbeeld. Wiet roken uit een sneeuwbal ijspijp. Blowen met een zelfgemaakte bong van een fles Mrs. Butterworth’s siroop met de begeleidende woorden: “I’m about to tap this sweet lady”. Kortom, shit die mensen zoals wij nu eenmaal graag doen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rainbows 🌈 Unicorns 🦄 and Weed 💚

Een bericht gedeeld door The Likes of Dykes (@420oldfatlesbians) op


Van het seizoenloze Florida naar het coole(re) Maine

Beide blowende lesbi’s gingen min of meer viral nadat NBC News hen in het zonnetje zette afgelopen vrijdag. Vanwege het nog immer geldende federale cannabisverbod in de VS willen ze niet met hun achternaam en leeftijd in de media, en het verklaart direct die irritante zonnebrillen… of zouden ze daarmee de bekende rode oogjes proberen te verhullen?

Hoe dan ook, ze begonnen met hun old fat lesbians gedoe nadat ze vanuit Florida naar Maine verhuisden, om van hun pensioen te gaan genieten. Meestal is het andersom en verkassen senioren juist naar Florida maar in Maine hebben ze nu eenmaal legale wiet en in Florida niet. Bovendien komen Sue en Lee oorspronkelijk uit Chicago, dus dan valt Maine alweer alleszins mee qua klimaat.

Of zoals de grappige wietpotten het zelf zeggen: “This is like we’re returning home. After living in Florida for years and having no seasons and super hot weather and being fat, we wanted to be somewhere cooler.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spirit of Bacardi

Een bericht gedeeld door The Likes of Dykes (@420oldfatlesbians) op


Medicinale voordelen vs vooroordelen

Het getrouwde stel dat 12 jaar bij elkaar is keek hun ogen uit in het liberale wietklimaat van Maine, waar het stikt van de dispensaries (wietwinkels) en growshops. Ze hebben allebei ook een medical marijuana card, dus kunnen ze zowel in medicinale als recreatieve pot shops (hihi) terecht.

Lee begon met blowen om haar pijn na een nekoperatie te bestrijden. “Het is echt ongelooflijk wat cannabis doet met pijn vergeleken met opioïden. Aan die pillen raak je alleen maar verslaafd en ze verhelpen de pijn niet echt omdat je er steeds meer en meer en meer van moet gaan innemen… Maar wiet is geweldig omdat je niet kan overdoseren en het echt het lichaam helpt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lick the Lolly Elmo

Een bericht gedeeld door The Likes of Dykes (@420oldfatlesbians) op

Sue is altijd open geweest over haar liefde voor wiet en heeft als stervensbegeleider gezien wat cannabis kan doen voor mensen die pijn lijden. “Ik heb mijn vrienden gewezen op de heilzame kracht ervan en ik zou het te gek vinden als het landelijk gelegaliseerd wordt en het vooroordeel erover verdwijnt.”

Oh ja, wat de favoriete strain van deze oude, dikke lesbo’s is? White Widow natuurlijk!

(advertenties)