(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een toepasselijke video denken we, aangezien de Founding Fathers van CNNBS momenteel in een villa bivakkeren om te jureren voor de eerste Jack Herer Cup. Vrijdag vindt daarvan het eindfeest plaats en worden de awards uitgereikt, maar ondertussen dringt zich de vraag op of we hier in het juryhuis niet het risico lopen op een overdosis wiet?

In Noord-Amerika – meer dan de helft van de jury van de Cup komt daar vandaan – hebben ze er uiteraard al een aparte term voor uitgevonden als je iets te diep in de bong (joint, pijp, verdamper) hebt gekeken: greening out. Staat voor iemand die te veel wiet gebruikt en daardoor ziek wordt. Kan zelfs richting overgeven gaan, maar vaker gaat het om zaken als paranoia.

Deze video legt uit wanneer je dat punt bereikt of dreigt te bereiken. Maar om je alvast gerust te stellen: een overdosis wiet bestaat niet. De benaming overdosis bestaat eigenlijk niet in cannabisland. Neemt niet weg dat je wel te veel kunt blowen en wat dan te doen (of denken), dat zie je in deze video van onze Canadese collega’s van GrowthOp.

(advertenties)