(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In het zondige entertainment paradijs Las Vegas is ie al vier keer georganiseerd in het fameuze Hard Rock Cafe aldaar: de Jack Herer Cup. In talloze categorieën – van beste wiet tot beste nieuwe product et cetera – strijden cannabisbedrijven om de hoogste eer. Wie er wint beslist deels een vakjury en deels het publiek. En in tegenstelling tot veel andere cannabis cups – we zullen geen namen noemen – zijn deze awards niet ‘te koop’ voor merken die graag pronken met een titel!

Bovenstaande impressie komt van onze vrienden van Smokers Guide, die de bijzondere editie van 2016 filmden. Bijzonder, omdat toentertijd de staat Nevada – waar Las Vegas ligt – nét legale recreatieve wiet had gekregen.

Nog bijzonderder is dat CNNBS kan melden dat de Jack Herer Cup dit voorjaar ook naar Nederland komt. Op 17 mei vindt de allereerste editie plaats in Amsterdam, en net als in Las Vegas is het plaatselijke Hard Rock Cafe de plaats van handeling.

Jij kan als consument ook meedoen aan de jurering, door in een van de deelnemende coffeeshops de wiet of hasj op de kop te tikken. Het publieksdeel van de jury start overigens al op de internationale wietfeestdag 4/20 (20 april) en loopt tot 16 mei, dus tijd genoeg om alles gedegen te testen! De vakjury bestaat in Amsterdam uit 3 Amerikanen en 3 Europeanen, en we kunnen alvast verklappen dat CNNBS hier ook “bovenop” zal zitten…

Meer info over de Jack Herer Cup vind je HIER

(advertenties)