(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Je hebt van die… ahum, pittige vrouwtjes voor wie elke man (en vrouw, kind, queer en bejaarde) graag een blokje om loopt. Amy Dalluge, eigenaar van cannabis dispensary The Green Seed in Moses Lake in de staat Washington is zonder twijfel dan weer de ongekroonde koningin van deze groep.

Kijk en vooral luister naar hoe deze coffeeshop-dame een politieagent in één minuut werkelijk helemaal naar de tyfus scheldt, simpelweg omdat ze er niet van is gediend dat er een politievoertuig op de parkeerplaats voor haar wietshop staat. Want dat jaagt de klanten weg, begrijp je?

Piep-piep-piep-piep-piep

Het voorval waarin meer scheldwoorden per seconde voorbijkomen dan Quentin Tarantino ooit in een film voor elkaar kreeg, werd toevallig gefilmd door de vrouw van de bekeurde automobilist.

Lijdend voorwerp is State Patrol Trooper Yasin Anwar, die overigens redelijk cool blijft, dat dient gezegd. Hij stond met zijn dienstwagen trouwens bij de cannabiswinkel, omdat de automobilist zijn gordel niet droeg. En het erf van The Green Seed lag nu eenmaal het dichtstbij. Nou, die fout zal Yasin waarschijnlijk nooit meer maken op patrouille in Moses Lake!

(advertentie)