(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is vrijdag en nog altijd komkommertijd dus vooruit, we sluiten de week af met wat flinterdun maar vermakelijk entertainment! Te beginnen met Mike Tyson want die jaagt er maandelijks heel wat meer wiet doorheen dan jij en ik. Daarna gaan we over naar Boerejongens te Sloterdijk, alwaar rapper Kevin Gates een videoclip heeft opgenomen!

We beginnen het einde van de week op CNNBS, zoals gezegd met Iron Mike. Oftewel oud-bokser en drievoudig wereldkampioen Mike Tyson. Die deelde afgelopen maandag in zijn podcast Hotboxin’ with Mike Tyson dat hij maandelijks wel heel veel geld aan wiet uitgeeft, namelijk $40.000 dollar (€36.126 euro).

Mike Tyson ‘doet’ $40.000 wiet per maand!

“Hoeveel [wiet] roken we eigenlijk per maand?” vroeg Tyson aan zijn sidekick (en voormalig NFL speler en inmiddels overtuigd cannabisactivist) Eben Britton. “Is het $40.000 per maand?”

Britton: “We roken elke maand 10 ton wiet op de boerderij.” En met boerderij bedoelt de ex-NFL speler in dit geval Tyson Ranch, een luxe cannabis-resort op ruim 16 hectare grond, dat binnenkort (eindelijk) haar deuren opent.

Rapper Jim Jones, op dat moment te gast in de show leek verbaasd over de enorme hoeveelheid wiet, en kun je het hem kwalijk nemen? “Is dat gek?”, vroeg Tyson, die het antwoord eigenlijk al wist. “Dat is een hele hoop wiet, dat is nonstop elke seconde wiet right there.”

 

Rapper Kevin Gates neemt videoclip op in Boerejongens

Dan over naar ons eigen Amsterdam naar coffeeshop Boerejongens te Sloterdijk om precies te zijn. Deze coffeeshop werd pas recentelijk geopend maar blijkt een groot succes. Niet alleen onder Amsterdamse cannabisliefhebbers maar dus ook onder internationaal bekende rappers, zo blijkt.

Wat is namelijk het geval? Niemand minder dan de Amerikaanse rapper Kevin Gates – toch goed voor 7,8 miljoen volgers op Instagram  – nam daar afgelopen donderdag een nieuwe videoclip op. De clip wordt geproduceerd door FRAMEZ Productions die onder meer ook werken voor rappers als Lil kleine, Bizzey en Josylvio. Anyway, genoeg geschreven over de rich and famous. Laten we kijken hoe het er gister aan toe ging in de Boerejongens want we hebben gewoon de beelden!

[Foto Mike Tyson: Featureflash Photo Agency, Shutterstock]
(advertenties)