(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Brute pech voor een ijverige Spaanse wietteler die liefst 40 forse dames op zijn dakterras kweekte. Omdat stomtoevallig de wielrenners in de Ronde van Spanje langs zijn huis kwamen en er ook nét op dat moment helikopterbeelden werden uitgezonden, is de arme kerel zijn hele oogst kwijtgeraakt!

 

Verkeerde beelden vanuit de lucht

Over naar Igualada, een Spaanse stad in de regio Catalonië op ongeveer 60 kilometer ten westen van Barcelona. Stomtoevallig was de stad afgelopen zaterdag de aankomstplaats van de achtste etappe van La Vuelta a España ofwel de Ronde van Spanje. Dat is wielrennen mensen.

Met nog een kilometertje te gaan draaide de finish uit op een sprint tussen de koplopers, maar ondertussen liet de Spaanse tv nog even wat beelden zien vanuit de helikopter van het peloton, dat op meer dan negen minuten van winnaar Arndt kachelde. En daar ging het dus gruwelijk mis.

Kijk maar even mee wat miljoen mensen in heel Europa live op de kijkbuis konden zien zaterdagmiddag:

Al het werk tenietgedaan door de tv

Nee, met de sporters gebeurt niets. Het gaat om de arme kerel die op zijn dakterras 40 flinke wietplanten in potten kweekte, verdeeld over 2 terrassen. Laten die nou nét vol in beeld komen zeg, wat een onvoorstelbare pech! Heb je daar heel de zomer voor gewerkt.

En omdat gans de natie het kon zien, was het ook voor de politie in de Catalaanse stad een koud kunstje om de plantage te ruimen. De straf die de pechvogel kan krijgen voor zijn ietwat uit de hand gelopen hobby is niet mals volgens de sportkrant Marca. Als er een veroordeling volgt voor het smokkelen van drugs kan dit televisiegeintje de kweker tussen de 3 en 6 jaar gevangenisstraf opleveren…

(advertentie)