(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het buitenwiet-seizoen is op een enkele wietplant na wel afgelopen en de voorraadpotten zitten weer lekker vol. We zijn ontzettend benieuwd wat de mooie nazomer van 2016 heeft opgeleverd. Dus bij wijze van oogstfeest leek dat ons een uitstekende aanleiding voor een sympathieke weggeefactie. 

Zo’n beetje iedereen die we kennen die buiten wietplanten heeft gekweekt, heeft dit jaar een mooie buit binnengehaald. De belangrijkste periode in het leven van bitenwietplanten – de bloeifase dus – was dit seizoen namelijk buitengewoon zonnig. Heb je zelf ook een mooie opbrengst binnengehaald dan ben je daar natuurlijk best trots op. En aangezien wij van nature nieuwsgierige aagjes zijn, leek het ons een fantastisch idee voor een buitenwiet show-off.

 

Buitenwiet show-off

Het idee is even simpel als briljant 😉 Je maakt een foto van je mooiste top of je hele oogst, met op de achtergrond RollingStoned. Deze foto plaats je op Instagram of Facebook, samen met een hasj-tag naar onze Instagram (@RollingStoned.nl) of Facebook (@RollingStoned.nl) pagina. Vooruit dan, mocht je toch meer hebben met hasj roken dan met hasj-taggen dan mag je je foto ook gewoon hier droppen.

Vooropgesteld dat je natuurlijk sowieso graag pronkt met je buitenbuit, kun je er ook nog een tof t-shirt mee winnen. Onder de inzenders verloten we namelijk 6 unieke RollingStoned t-shirts, normaal gesproken alleen voorbehouden aan vrienden en medewerkers van RollingStoned. Je kunt de shirts verder ook niet kopen dus dit is je kans om er een te bemachtigen.

Hasj-taggen en foto’s opsturen kan tot en met dinsdag 1 november, wanneer ook de allerlaatste wietplanten wel geoogst zullen zijn. In de eerste week van november maken we de winnaars bekend.

(advertenties)