(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Misschien heb je meegekregen dat de website Leafly compleet is afgestapt van de bekende indica en sativa classificatie van wietsoorten. Die namen blijken namelijk veel meer te zeggen over het groeipatroon, dan het effect van wietsoorten. Sweet ZZ toont dat goed aan, deze zoet-fruitige Zkittlez-kruising groeit namelijk als een indica maar heeft een typische sativa smaak en een energiek, opgewekt effect.

Eigenlijk is Sweet ZZ (voorheen Sweet Zkittlez) zowel voor de kweker als de cannabisliefhebber een ideale wietsoort. In de kweekruimte gedragen de wietplanten van deze soort zich namelijk als een indica, terwijl haar effecten meer aan dat van een typische sativa doen denken. Sweet ZZ maakt dikke compacte indica-toppen aan, smaakt heel fruitig en zoet maar brengt je het opgewekte effect dat je vooral van sativa’s gewend bent.

Grape Ape & Grapefruit

Sweet ZZ is een meesterlijke kruising tussen twee wietsoorten die bekend staan om een fruitig aroma: Grape Ape en Grapefruit. De smaken van deze twee gewilde ‘Amerikanen’ komen samen tot een heel zoet en fruitig geheel. Zo fruitig zelfs dat Sweet ZZ eigenlijk meer doet denken aan de over-the-top smaak van fruitsnoepjes dan echt fruit.

Hoewel deze wietsoort van Royal Queen Seeds dus groeit en bloeit als een indica, zijn de effecten meer gericht op de geest dan het lichaam. Het lichaam zit er uiteraard wel heerlijk ontspannen bij na een lekker Sweet ZZ topje, maar de geest wordt met deze wiet ook getrakteerd. Op energieke golven van blije en gelukzalige gedachten en dankbaarheid; goede vibes!

15-20% THC

Met 15 tot 20% THC is Sweet ZZ gemiddeld potente wietsoort. Toppen groeien in de bloeifase vol met vele plakkerige trichomen, wat voor een prachtig uiterlijk zorgt. Toch kun je rustig en op je gemak van een (of meer) Sweet ZZ joints genieten, zonder dat je mentaal verloren door de kosmos zweeft (of als een zoutzak op de bank in slaap valt).

Oogsten van deze zoete lekkernij vallen met 500 tot 700 gram per vierkante meter ook allerminst tegen. De bloeitijd die daarbij hoort is 7 tot 9 weken, waarbij Royal Queen Seeds je aanraadt om de volle 9 weken te benutten. Dit zorgt ervoor dat de cannabinoïden en heerlijke terpenen compleet kunnen ontwikkelen, zodat jij kunt genieten van de volle fruitige Zkittlez-smaak.

  • Soort: indica dominante hybride (80% indica)
  • Genotype: Grape Ape, Grapefruit
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 – 9 weken
  • Smaak/aroma: zoet, snoep, citrus, bessen, druiven
  • Effect: blij, high en ontspannen
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)