(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je moet er wat voor over hebben maar dan heb je ook wat. Wat dan? 12 reguliere wietzaden van de hybride Dosi-Cake, een kruising tussen de twee populairste wietsoorten van Amerika van de afgelopen jaren. Waarom? Omdat Dosi-Cake tot wel 28% THC kan bevatten, zeer gewild is, en zo zoet smaakt als een toetje.

Dosi-Cake is alleen als reguliere wietzaden te krijgen, en is ook nooit als gefeminiseerde wietsoort uitgebracht. Dit kun je zien als een nadeel maar komt eigenlijk wel goed uit. Kwekers kunnen hierdoor een uitstekende moederplant selecteren, of de wietsoort gebruiken om verder mee te kruisen. Dat loont zeker de moeite want Dosi-Cake zaden zijn niet goedkoop, en hebben genen van de twee meest populaire wietsoorten van Amerika.

Do-Si-Dos x Wedding Cake

Dosi-Cake is een wietsoort van het zadenbedrijf Archive uit Oregon, op basis van de veel gezochte Do-Si-Dos en plakkerig zoete Wedding Cake. Twee keisterke wietsoorten uit de Kush-familie. De hybride heeft de potentie en de kracht van de Kush-soort Do-Si-Dos en combineert die met de verfijnde zoete smaken van Wedding Cake. Zowel voor Do-Si-Dos als Wedding Cake staan cannabisliefhebbers de laatste jaren in de rij.

In de kweekruimte zal Dosi-Cake zich snel tot een van je favorieten ontpoppen. De planten hebben een gezonde en diepgroene kleur, en groeien mooi breed en blijven gemiddeld qua hoogte. Komt de bloeifase, dan verspreidt de wietsoort een heerlijke zoete en luidruchtige geur. De bloeifase duurt gemiddeld 70 dagen, hoewel de Wedding Cake-dominante fenotypes daar een weekje langer over kunnen doen.

Wereldwijd gewild

Zowel Dosidos als Wedding Cake genieten wereldwijde bekendheid vanwege hun intense en bijzondere smaken en hun psychoactieve kracht. De hybride Dosi-Cake kent twee verschillende fenotypes, waarvan de een meer op Wedding Cake, en de ander meer op Dosidos lijkt. De laatstgenoemde bloeit 9 tot 10 weken en produceert een gemiddelde opbrengst, terwijl het Wedding Cake fenotype 11 weken bloeit en daarbij ook meer oplevert.

Ongeacht het fenotype zullen alle vrouwelijke Dosi-Cake planten zeer potente wiet opbrengen, met een THC-percentage dat tot wel 28% kan oplopen. De terpenenprofielen liegen er ook niet om en combineren de zoetigheid van Kush met de romige smaken van Wedding Cake. Tel daar de fruitige en bloemige en kruidige aroma’s van Do-Si-Dos bij op, en je begrijpt dat je met een bijzondere cannabissoort te maken hebt.

  • Soort: hybride
  • Genotype: Do-Si-Two, Wedding Cake
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 9 tot 11 weken
  • THC: zeer hoog, tot 28 procent
  • Smaak: zoet, kruidig, bloemig, kush, cookies
  • Effect: potent, psychedelisch, stoned, pijnstillend, slaperig
  • Zadenbedrijf: Archive Seeds
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertenties)