(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Snel schakelen is één ding maar kun je ook slim schakelen? In je kweekkast of -tent in ieder geval wel, met de nieuwe Wifi Smart Box van G-Tools. Zoals de naam al aangeeft stuur je de tijdschakelaars van je kweekruimte daarmee aan via wifi, en dat kan dus overal ter wereld. Handig!

De nieuwe Wifi Smart Box van G-Tools is een moderne schakelkast waarmee je altijd en overal ter wereld kunt schakelen. Althans, in je binnentuin want daar is de nieuwe Smart Box voor bedoeld. Het werkt met een app op je telefoon en via wifi, zodat je altijd en overal de licht- en bewateringsschema’s kunt aanpassen. Vanuit een hotelkamer in Japan als het moet.

Op de Wifi Smart Box internet tijdschakelaar zitten vier stopcontacten. Twee daarvan zijn gewoon continu aangesloten op het stroomnet, en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor afzuiging of andere apparaten die constant moeten blijven draaien. De twee overige stopcontacten zijn programmeerbaar via een gratis in de Play of App Store te downloaden app voor je smartphone.

Eenvoudig slim schakelen

De twee stopcontacten aansturen is kinderlijk eenvoudig. Eenmaal geïnstalleerd kun je de stopcontacten benoemen met de functie die je zelf kiest. Gebruik het ene stopcontact bijvoorbeeld voor je waterpomp en het andere voor je kweeklamp, of schakel een rood/ver-rood lamp om een zonsopkomst of zonsondergang mee te simuleren. Vervolgens stel je per stopcontact op je telefoon in wanneer die AAN en UIT moet schakelen. Dat kan op de minuut nauwkeurig, zodat de Smart Box bijvoorbeeld ook voor de bewatering van eb- en vloed systemen gebruikt kan worden.

Met deze Wifi Smart Box is het handig en snel schakelen, overal vandaan. Moet je kweeklamp om welke reden dan ook onmiddellijk uitgezet worden, dan kan dat. Is het nodig om het ingestelde lichtschema te omzeilen dan kan dat ook. De Wifi Smart Box beschikt namelijk ook over twee knoppen waarmee je de stopcontacten handmatig in en uit kunt schakelen.

Geïnteresseerd? De nieuwe Wifi Smart Box is voor €99,95 te bestellen op G-Tools.nl. Om hem gemakkelijk door de kabeldoorvoer van je bestaande G-Tools kast te voeren, wordt hij zonder stekker geleverd.

(advertenties)