(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Okay, hij is niet goedkoop. Daar staat tegenover dat je met de Volcano vaporizer wel de beste vardamper in huis haalt, waarmee je drie tot vier keer zoveel plezier van je wiet hebt! Een stevige blower verdient de aankoop dus snel terug.

De Volcano Digit is de digitale versie van Volcano waarmee je de temperatuur tot op anderhalve graad nauwkeurig kunt afstellen. Hierdoor kan je ook verschillende effecten opwekken, geheel naar je eigen smaak dus. De Volcano pompt de aromatische damp eerst in een ballon die je uit het apparaat kunt nemen om daarna rustig te van te genieten. Dit maakt het gebruik van de volcano superveilig en relaxed.

Hij is vaak te vinden op cannabis-evenementen om mee te testen en wordt door specialisten uit het vak dan ook de best gewaardeerde en professionele vaporizer gevonden. De precisie en betrouwbaarheid van de temperatuurregeling is in de praktijk ongeëvenaard en stelt nieuwe maatstaven onder de vaporizers. Het is de verdamper voor de veeleisende gebruiker en coffeeshops.

De Volcano vaporizer is te verkrijgen bij Vaposhop en kost 497, 50 euro. Er is ook een iets goedkopere versie verkrijgbaar zonder digitale temperatuursregeling.

 

(advertenties)