(advertentie)
(advertentie)
ENTERTAINMENT Lees ook:
(advertenties)

Brabant is de wietschuur van Europa, zegt men. Vandaar dat RollingStoned er een heuse oorlogscorrespondent heeft geposteerd: Willem. Op onregelmatige basis zal hij berichten sturen vanaf het turbulente cannabisfront. Maar eerst, wie is die Willem?

De dampen komen uit het zuiden

Ik schrijf dit bericht in een bedompt, dampend studentenhuis te Eindhoven, waar het godzijdank geen schande is om cannabis te consumeren. Aangezien dit mijn eerste tekst zal zijn op RollingStoned, zal ik de gelegenheid pakken om een vage voorstelling te creëren van mij, Willem.

Waarom ik onder dit pseudoniem schrijf, zal ooit eens in verdere berichten uitgediept gaan worden.

Roerig Eindhoven

Als een jonge man in een roerige stad als Eindhoven zie ik de ontwikkelingen in de cannabiswereld van beide kanten. Ik kom graag in bepaalde coffeeshops voor een specialistisch soortje, ik rook graag een Chocolope of heerlijke Haze-variëteiten. Maar ik ben ook een persoon die graag en veel rookt, en dat is niet altijd mogelijk tegen coffeeshop-prijzen van 9 tot zelfs 15 euro per gram.

Daarom belicht ik ook graag een andere kant van de cannabiswereld, het ‘grijze’ circuit. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die kweekt, of op een andere manier beschikking heeft over grote kwantiteiten topkwaliteit wiet, hasj, of zelfs extracten tegen de helft van de gemiddelde shopprijs. Daar kun je vaak een mooie portie voor een vaste prijs en kwaliteit scoren.

Het ‘witte’ circuit

Mijn vriendenkring bestaat daarnaast ook uit leveranciers voor een coffeeshop, medewerkers van shops in verschillende Brabantse steden en veel bezoekers van het ‘witte’ circuit. Deze kant zou ik graag willen belichten door middel van het schrijven van reviews voor bepaalde strains gekocht in bepaalde shops in zuidelijk Nederland.

Ik zal het voor deze keer kort houden, aangezien dit slechts mijn opening is. Verwacht de volgende keer een review of een leuke anekdote uit het ‘grijze’ circuit.

Willem

 

(advertenties)