(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Eén van de bekendste zadenbanken ter wereld, het Nederlandse Sensi Seeds, lanceert een nieuw assortiment voedingsmiddelen van hennep. Het niet-psychoactieve zusje van wiet is immers ook aan een onstuitbare opmars bezig, o.a. als superfood. Daarop speelt het bedrijf nu in met gepeld hennepzaad, een olie en een hemp proteïne shake.

Gezond leven met hennep

Sensi Seeds presenteert haar gloednieuwe assortiment hennepvoedingsmiddelen in de Sensi Seeds winkels en online. Een assortiment producten van topkwaliteit voor iedereen; van de bewuste fijnproever tot de liefhebber van superfoods, de op gezondheid gerichte sportieveling en alle ieder anderen die graag moeiteloos hun het dagelijkse eetpatroon willen verbeteren met volledig natuurlijke, biologische producten.

Sensi Seeds Hemp Foods heet de productlijn officieel: drie eenvoudige, maar essentiële producten die de basisprincipes van koken volledig gaan veranderen, aldus de Amsterdammers.

Gepeld hennepzaad

Hennepzaden behoren tot de meest voedzame zaden ter wereld. Ze bevatten een krachtige mix van eiwitten, essentiële vetten, vitamines en enzymen die de gezondheid en het welzijn helpen optimaliseren. Bovendien kun je ze heel eenvoudig aan het dagelijkse eetpatroon toevoegen. Ze smaken mild en nootachtig en het is weinig moeite om aan je dagelijkse dieet een krokant tintje mee te geven.

Hennepzaadolie

De ongeraffineerde, koudgeperste hennepzaadolie kan snel een basisproduct in je keuken worden. Door de milde, nootachtige smaak is het de ideale dressing voor je salade, misschien wel de allerlekkerste basis voor je pesto en een fantastische toevoeging aan elk koude gerecht dat je kunt bedenken.

Hemp Proteïne Shake

Met het hemp proteïne shake poeder maak je in een handomdraai een rijke en romige shake die op elk moment van de dag genoten kan worden. De ochtend is wellicht het beste moment hiervoor, zodat je met een overheerlijke opkikker aan je dag kunt beginnen. Aangezien het een geweldige eiwitbron betreft, is de shake ook een perfecte hennepsnack na een training of een energiebron tijdens een dag hard werken of intensief sporten.

Waardevolle voedselbron

Hennepvoedingsmiddelen zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn erg lekker en een makkelijke manier om je dagelijkse eetpatroon mee aan te vullen. Daarnaast vormen ze een belangrijk onderdeel van een vegetarisch of veganistisch dieet en zijn ze een zeer waardevolle voedselbron voor mensen die geen noten, gluten, melkproducten, suikers of bewerkt voedsel verdragen.

Alle Sensi Seeds Hemp Foods-producten zijn vrij van additieven en 100% natuurlijk.Ook zijn deze hoogwaardige organische producten getest en EKO-gecertificeerd. Bon appétit!

(advertenties)