(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Cannabis verbroedert, en in het geval van deze Sensi Seeds wietsoort wel heel letterlijk. Deze hybride is namelijk een unieke samensmelting van DJ Shorts Blueberry, Afghanistans beste indica en Sensi Seeds kaskraker Silver Haze. Een sativa dominante lekkernij met de eenvoudige naam Sensi #11. 

Sensi Research

Sensi Seeds nieuwe wietsoort #11 staat niet op zichzelf. De wietsoort maakt deel uit van Sensi Research; een unieke serie wietsoorten waarbij je als kweker bijdraagt aan de veredeling. En dat biedt voordelen voor thuiskwekers, als Sensi Seeds zelf. Als kweker geniet je van unieke genetica, gemaakt door een van de oudste Nederlandse zadenbanken. Terwijl Sensi Seeds jouw feedback gebruikt om hun wietsoorten verder te verbeteren.

Blueberry, Afghani en Silver Haze

Sensi #11 zoals deze nieuwe kruising eenvoudigweg heet, is niet zomaar het product van drie willekeurig bij elkaar gebrachte wietplanten. Ze is namelijk het nageslacht van drie van ’s werelds meest succesvolle wietsoorten: Blueberry, Afghani en Silver Haze. Twee soepele en fruitige indica’s die ontspannen maar in combinatie met Silver Haze, weten te verrassen met een opgewekt en energiek effect.

De combinatie van twee bijna pure indica’s met ’s werelds meest populaire haze, zorgt voor een heerlijke zoete smaak en een gebalanceerd effect. Daarnaast geeft de combinatie van indica en sativa deze wietsoort hybride groeikracht. Een eigenschap welke voor een grotere oogst, compactere planten en een snelle groeicyclus zorgt, dan andere sativa dominante wietsoorten.

Smaak, opbrengst en kweekgemak

Zoals Blueberry en Afghani grootmoeders der indica’s zijn, is Silver Haze de voorouder van vele hedendaagse sativa wietsoorten. De smaak van Silver Haze is zelfs zo uniek en onderscheidend, dat ie een synoniem is geworden voor Amsterdamse Haze. In Sensi #11 is deze smaak mooi behouden gebleven, terwijl ook gewilde indica eigenschappen tot uiting komen. Een zoete kruidige geur en smaak dus, met de opbrengst en het kweekgemak van Blueberry en Afghani.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Blueberry, Afghani, Silver Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Effect: gebalanceerd effect, ontspannen maar opgewekt, blij
  • Smaak/geur: zoet, kruidig, haze-achtig
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertentie)