(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dipje? Negatieve denkpatronen? Chocolate Fondue is misschien wel het beste medicijn om de boel in positieve zin mee op te schudden. De goede vibes beginnen met een heerlijke unieke smaak waarin tonen van koffie en chocolade te proeven zijn en vervolgen met een blij en euforisch effect. 

Chocolate Fondue is een sativa dominante hybride van de Amerikaanse zadenmakers van DNA Genetics, die overigens ook gewoon in Amsterdam een vestiging hebben. Het is een unieke strain met een smaak die op niets lijkt dat je ooit rookte, maar wel aroma’s van koffie en chocola op je tong weet te droppen. Een smaak die we zouden kunnen proberen te omschrijven als een complex en zoet pallet aan terpenen. Uiteindelijk kun je maar één ding doen om de smaak goed te begrijpen en dat is Chocolate Fondue gewoon roken.

Doe dat trouwens gerust ’s ochtends met een bakkie koffie of tussen de middag na de lunch, want Chocolate Fondue geeft je een blij gevoel en heeft een euforisch en opgewekt effect. De uitwerking houdt het midden tussen een lichte lichamelijke ontspanning en een mentaal plezierige stimulans. Een goede wietsoort om neerslachtigheid mee te verdrijven maar minder geschikt tegen lichamelijke pijnklachten.

Genetisch gezien is Chocolate Fondue het goed gelukte product van Exodus UK Cheese en DNA Genetics eigen  Chocolope. De planten die de soort voortbrengt hebben een gezonde honger voor voeding en groeien uitbundig, zodat ook beginnende thuiskwekers er mee uit de voeten kunnen. Omdat zowel chocolade als kaas het uitstekend doen in een fonduepan, besloten de mannen van DNA Genetics de soort Chocolate Fondue te noemen.

  • Soort: sativa dominante kruising (80% sativa)
  • Genotype: Exodus UK Cheese, Chocolope
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: complex, zoet, chocola, koffie
  • Effect: blij, euforisch, goed tegen neerslachtigheid
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertenties)