(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kosher Tangie is een indica dominante F1 kruising tussen DNA’s cupwinnaar Kosher Kush en hun Tangie. Een strain met zoveel citrussmaak dat het lijkt of je pure mandarijnen aan het roken bent.

 

Alleen maar winnaars

Beide ouders van deze fruitige F1 hybride zijn cupwinnaars, dus je kunt je voorstellen dat een kruising met 25% extra hybride groeikracht een eersteklas wietsoort maakt.

Kosher Tangie is het nageslacht van Kosher Kush en Tangie (Tangerine Dream, een soort die in 1995 voor het eerst uitkwam). Kosher Kush is een potente sterk geurende soort uit Californië met gemiddelde opbrengsten, maar ook met een prijzenkast vol cannabis cups.

Ze is gemakkelijk te kweken en produceert meer top dan blad, dus eenvoudig te knippen. Tangie, de sativa-ouder van deze Bud Babe is een soort die bekendstaat om haar heerlijke citrusaroma. De Tangie maakt een dikke laag geurende hars aan en groeit in een cyclus uit tot een redelijk lange slanke dame. Ooit won de soort in acht maanden iedere cannabis cup waaraan ze meedeed: 10 prijzen in 10 cups om precies te zijn!

...met een witte trichomendeken

Dikke stonede buds

Kosher Tangie heeft het onmiskenbare mandarijnenaroma van Tangie en de dikke stonede buds van Kosher Kush. Volgens DNA zelf is het een soort zoals ze die nooit eerder hebben gemaakt. Overgoten met een Kushsmaak en urenlang gesudderd in een mandarijnensaus.

De soort heeft drie bekende fenotypen, stuk voor stuk cupwinnaars. In de groeifase zal ze wat strekken en dit duurt tot in de vierde week van de bloei. Die duurt in totaal 9 tot 10 weken, waarna je een bovengemiddelde oogst mag verwachten.

  • Soort: indica dominante (60%) F1 kruising
  • Ouders: Kosher Kush x Tangie
  • Bloeitijd: 9-10 weken
  • Opbrengst: 450-550 g/m2
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertenties)