(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Meestal komt plantenvoeding in vloeibare vorm en zware flessen, maar niet die van Seesogreen. Zij hebben het water uit hun meststoffen gehaald zodat jij niet met zware flessen in de weer hoeft. Verder hebben ze het voeden van planten versimpeld door met een voedingslijn met slechts drie producten te komen.

Het merk Seesogreen klinkt je wellicht niet erg bekend in de oren. Toch is het bedrijf achter de poedervoeding al jaren succesvol in de tuinbouwsector en staan ze bekend om hun vernieuwende producten. Hun simpele poeder-voedingslijn met slechts drie verschillende producten is daar een mooi voorbeeld van.

Groei, bloei en rijping

Voeden van planten wordt erg gemakkelijk en licht werk met de poedervoeding van Seesogreen. Ze hebben hun voedingslijn namelijk verdeeld over slechts drie producten die respectievelijk voor de groei-, de bloei-, en de rijpingsfase van planten bedoeld zijn.

In de eerste fase van het leven van je plant, kun je Seesogreen Basic & Root gebruiken. Dat is een complete basisvoeding voor groeiende planten met een toegevoegde wortelstimulator voor een stevig wortelstelsel. Wanneer je overschakelt naar de bloeifase, stap je over op Seesogreen Basic & Bloom voor een uitbundige bloeifase. In de laatste fase, wanneer je planten aan het afrijpen beginnen schakel je over op het laatste voedingsproduct van Seesogreen; Bloom & Booster. Bloom & Booster bevat veel Fosfor voor een uitbundige bloei en een booster voor extra dikke bloemen!

Je ziet het, planten voeden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Alledrie de Seesogreen meststoffen zijn verkrijgbaar in zakken van 250, 500 en 1000 gram. Met 250 gram kun je wel 500 liter voedingswater aanmaken, met 500 gram 1000 liter en met 1000 gram voeding maak je 2000 liter voedingswater aan.

Te koop op BestGrowProducts.com vanaf 22,95 euro en geschikt voor de teelt op ieder substraat.

 

(advertenties)