(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met een immens grote en immer groeiende doelgroep voor cannabisproducten was het slechts een kwestie van tijd voor iemand de aloude grinder opnieuw zou uitvinden. De nieuwe wietmolen heet de Chewy, is elektrisch en het is geweldig om hem aan het werk te zien!

Welkom in de cannabistoekomst van Amerika waar blowen en kweken geen enkel probleem is, cannabis een gezond en betaalbaar medicijn en roesmiddel is, en Chewy al je wiettopjes vreet om ze vervolgens gemalen en al in je vloeitje, pijp  of verdamper te spugen.

lkx7jp38gpqlawlweaol

Dit is ‘m dan: de Chewy. Een elektronische grinder om je wiet in te bewaren, mee te nemen en natuurlijk mee te malen. De Chewy is handig met 1 hand te bedienen, werkt op een simpele batterij en kost niet meer dan een andere luxe grinder, zo’n 35 dollar.

De Chewy grinder werkt op een standaard 9 volt batterij. Je weet wel, zo eentje waar je als stoer kind je tong tegenaan durfde te houden. Het batterijtje drijft een motortje aan die een topje wiet in zo’n 10 seconden fijnmaalt en uitspuugt via een mond aan de voorkant van het apparaat. Je kunt vooruit en achteruit malen, en de hele Chewy is met een hand te bedienen zodat je ook zonder tafel, staand je vloeitje of pijp kunt vullen.

Er is alleen 1 klein probleempje, de Chewy moet via een crowdfunding campagne op indiegogo op de markt komen, alleen loopt het nog niet heel erg storm. Het kan het dus zomaar gebeuren dat deze coole grinder er helemaal niet gaat komen, en dat zou jammer zijn, want het is geweldig om hem aan het werk te zien.

Waar wacht je nog op? Bestel je eigen Chewy op indiegogo voor het te laat is!

(advertenties)