(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Slimme blowers zijn allang gestopt met de traditionele tabaksjoint en roken hun wiet alleen nog puur. Thuis pronkt wellicht een mooie glazen bong maar die is door zijn grote formaat natuurlijk geen alternatief voor onderweg. Glazen one hitters zijn dat wel.

Natuurlijk kun je bij het uitgaan of gewoon onderweg gewoon een pure joint roken, maar dat is vaak net even teveel van het goede. Bovendien verbrand je bij het roken van een puurjoint niet alleen je wiet, maar ook papier, en das nou niet echt lekker. Met een glazen one hitter heb je daar geen last van, je hoeft ook geen vloei en tipjes meer mee te zeulen, ideaal!

onehitter2

Een one hitter is eigenlijk gewoon een heel klein pijpje waaruit je – de naam zegt het al – één heerlijke pure haal kunt nemen. Er zijn one hitters van metaal die er onopvallend uitzien als een doodnormale sigaret met geel gekleurde filter en al. Maar zeg nou zelf: wie wil er tegenwoordig nog met een sigaret gezien worden?

Een glazen one hitter is wat dat betreft een stuk mooier en rookt lekkerder bovendien. Hij is helemaal uit glas vervaardigd waardoor je de pure wietsmaak kunt beleven. Het pijpje heeft een simpele rechte vorm en behoeft geen filtergaasje, je kunt er gewoon een klein stukje ongemalen wiet instoppen voor een snelle maar heerlijke hit onderweg.

Je koopt al een glazen maatje voor onderweg voor slechts 2,95 euro bij apollyon.nl dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

(advertenties)