(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Thorinder, a grinder fit for a god. Dat is de niet mis te verstane slogan van deze vette lichtmetalen grinder. En eerlijk is eerlijk, je ziet meteen dat het hier niet om een standaard maalmolentje gaat. De Thorinder is een stevige en luxe grinder die eruit ziet of hij een metalen schuurspons nog zou kunnen malen als dat zou moeten!

Een goede grinder hoort tegenwoordig wel bij de standaarduitrusting van cannabisliefhebbers. De tijd dat je wiet nog tussen je vingers verpulverde is definitief voorbij. En dat is ook maar goed ook want er zijn toch wel heel veel trichomen verloren gegaan doordat ze aan vingers bleven plakken.

Zeker wanneer je wiet niet rookt maar verdampt, is het belangrijk dat deze goed fijngemalen is. De meeste verdampers werken dan gewoon een stuk beter. Het is eigenlijk gek en heel erg zonde als je honderden euro’s uitgeeft aan een geweldige verdamper, en er dan vervolgens met je vingers je wiet in gaat verkruimelen.

thorinder-medium

Nou goed, met de Thorinder heb je een hele goede en ook nog eens blitse grinder in handen. Het maalgedeelte is van supersterk geanodiseerd aluminium en roestvrij staal en door het glazen deksel kun je precies zien hoe zelfs de taaiste wiettop perfect fijngemalen wordt. Een magneet in het midden houdt de Thorinder-delen netjes tegen elkaar aan tijdens het toppenvreten. Een ingebouwde pollenzeef onderin laat alleen de lekkerste trichomen door zodat je na een tijdje de heerlijkste hasj uit je grinder tovert.

thorinder-medium (2)

Hij wordt geleverd in een luxe bewaardoos en komt inclusief gereedschap om hem mee schoon te maken. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw, groen, oranje en zilver. De Thorinder grinder is te koop op Zamnesia.nl en kost 42,50 euro

(advertenties)