(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Heb je 485 euro over? Doe jezelf (en je longen) dan een lol en koop een VapeXhale Cloud EVO voor onder de kerstboom. Het is de ultieme verdamper voor cannabisliefhebbers  en produceert zeer smaakvolle dampwolken. Door de bijgeleverde VapeX dabnagel weet de Cloud EVO ook raad met concentraten.

Misschien dacht je bij het lezen van die eerste zin al meteen aan het hoge prijskaartje, maar schuif die gedachte even weg. Tuurlijk, het is veel geld maar de VapeXhale Cloud EVO wordt dan ook gezien als de beste verdamper die er is. Of hij ook echt de allerbeste is, daar valt over te twisten maar de Cloud EVO staat zeker op gelijke hoogte met de Volcano of de Verdamper, respectievelijk 479 en 385 euro.

De EVO is qua prijs dus wel iets duurder, maar zo gek veel dus ook weer niet. Maar vergeleken met de andere twee topverdampers krijgt je voor dat geld ook wel meer. De EVO is namelijk een stuk minder breekbaar en log als de Verdamper of bijvoorbeeld de Herborizer (319 euro) en je hoeft ook niet met onhandige ballonnen in de weer maar kunt hem roken als een bong. De bijgeleverde dabnagel maakt de EVO geschikt voor de toekomst want concentraten mogen dan wel verboden zijn, ze zullen niet meer verdwijnen uit cannabisland.

Perpetuheat

Onder de motorkap zoals dat heet, heeft de EVO een uniek verhittingssysteem dat ze bij VapeXhale perpetuheat noemen. Perpetuheat komt uiteraard van perpetual, wat eeuwigdurend betekent en is een verhittingssysteem dat ervoor zorgt dat de ingestelde temperatuur altijd gehandhaafd blijft, hoe hard of hoe zacht je ook aan de EVO zuigt. Ongelijkmatige verhitting zorgt er bij andere verdampers namelijk vaak voor dat het een tijdje duurt voordat je doorhebt hoe je precies moet inhaleren voor het beste resultaat. Met de EVO maakt het dus niet uit want de verdamper past zich aan jou aan, en niet andersom.

_DSC1421

Dikke dampwolken tijdens een kleine VapeXhale releaseparty in Green House Kitchen

Glazen luchtkanaal

Van buiten heeft de EVO dan wel een kunststof behuizing, het luchtkanaal waar de damp doorheen gaat, is volledig gemaakt van sterk en hittebestendig borosilicaat glas. Glas geeft zelf totaal geen smaak of gassen aan je damp mee, waardoor je de pure wietdamp proeft en niets anders.

Uiteraard is de temperatuur van de EVO in te stellen, dat mag je wel verwachten van een dure thuisverdamper als deze. Het gaat met een eenvoudige draaiknop en een schaal waarop duidelijk aangegeven is wat de temperatuur doet. De glazen uitgang aan de bovenkant, kleurt tijdens het opwarmen rood, wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is verandert de rode kleur in groen. Gebruik je de EVO even niet dan schakelt die automatisch uit.

VapeXNail

Je kunt met de EVO zowel wiet als concentraten gebruiken. Het vullen van de bowl voor wiet gaat zeer gemakkelijk doordat hij uitneembaar is als een soort wietpatroon die je in de EVO schuift. Als je concentraten wilt dabben kan dat ook, hiervoor komt de EVO met een speciale dabnagel, VapeXNail genoemd. Je hebt dus geen aparte rig of andere dabtools meer nodig. De VapeXNail is een glazen dabnagel die je gemakkelijk boven in de EVO schuift, op de vieo hieronder kun je zien hoe het werkt.

Opzetbongs

De Cloud EVO wordt standaard geleverd met een vrij simpele glazen mondstuk waarmee de damp verder niet door water gekoeld wordt. Het glazen mondstuk kan echter vervangen worden met een van de 3 apart verkrijgbare opzetbongs die HydraTubes genoemd worden. Dit zijn fraaie, handgeblazen bongs met waterfilters die er niet alleen prachtig uitzien, maar de damp ook nog eens geweldig koelen. De HydraTubes zijn helaas niet erg goedkoop (190 euro per stuk).

opzetbongs

De VapeXhale Cloud EVO kost zoals gezegd 485 euro en komt met 3 jaar fabrieksgarantie. Losse HydraTubes zijn nog eens 190 euro. Te koop op Vaposhop.nl.

(advertenties)