(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Na gedroogde wiettoppen zijn cannabis edibles de populairste THC-producten in Noord-Amerika. Je kan het echt waar niet zo gek bedenken of er bestaat wel een wietvariant van: snoep, chocolade, toetjes, gebak, maaltijden, drankjes. Niet zelden lijken die qua verpakking als 2 druppels water op hun niet geestverruimende broertjes in de supermarkt. Maar zo dol als deze gast het maakte… zo zout hebben we het zelden gegeten!

Als twee druppels water…

Het meest verneukeratieve aan die – met name ook de illegale – cannabis edibles is dus dat ze bewust zo zijn verpakt dat ze op het eerste gezicht identiek zijn aan de bekende merken in de winkel. Dat levert daardoor de nodige bezoekjes op aan de spoedeisende hulp van ziekenhuizen, wanneer er weer eens iemand uit de verkeerde snoeppot heeft gesnoept. Niet zelden zijn dat ook nog eens minderjarigen.

Helemaal dol echter maakt de 42-jarige Raphiel Wright het in zijn woon plaats Dublin. Nee, niet de hoofdstad van Ierland, maar de stad Dublin in de Amerikaanse staat Georgia. Daar is recreatieve wiet – inclusief edibles – nog hartstikke illegaal en als kers op de verboden taart is meneer ook nog eens chauffeur van een… schoolbus!

De winkel van sinkel maar dan net ff anders…

Fast acting THC cheese balls iemand?

Wellicht dat zijn officiële baantje slecht betaald wordt en onze hardwerkende chauffeur er een complete THC-supermarkt met vooral edibles op na moest houden om het arme hoofd boven water te houden.

We weten het niet, maar wat we wel weten is dat hij bijna twintig kilo aan de meest fantastisch uitziende edibles in zijn illegale assortiment voerde. Een voorraad waarop menige coffeeshop stikjaloers zou zijn… Nou ja, kijk zelf maar:

(advertentie)