(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dat zal je altijd zien. Ben je bijna klaar om van een welverdiende vakantiepauze te gaan genieten, duikt er ineens spint op in je kweekruimte. Het gebeurde Elmo deze week, maar uiteraard nam hij direct passende maatregelen.

Vijfde week bloei

Ha fijne kweekvrienden en vriendinnen van RollingStoned,

Welkom in week 5 van de Bloeiende BlueShine dames update vanuit mijn gedoogde hobbytentje.

Ik heb spint… kwam ik deze week achter. Nog niet in een heel vergevorderd stadium, maar toch maar wat roofwantsen besteld bij Rood Met Zwarte Stippen. Beestjes kan je het beste met ander beestjes – natuurlijke vijanden heet dat dan – bestrijden, nietwaar?

11836416_793726990726156_44379660_o

Geniet van de foto’s

Verder heb ik weinig te melden deze keer. Zou zeggen: geniet van de foto’s. Dan ga ik de spint ff killen…

 

Tot volgende week. Oh nee, tot over 2 weken, want volgende week ben ik er niet 😉

 

 

(advertentie)