(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op 20 april veranderden we onze naam van RollingStoned in CNNBS. Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Vooral niet omdat de nieuwe naam in grote letters bovenaan de website pronkt maar ook omdat we de nieuwe naam vierden door een kant en klare CNNBS kweekkast weg te geven. Een hele blije Willem mocht hem gisteren in ontvangst nemen.

De CNNBS kweekkast is populair: zo’n 1300 trouwe lezers lieten namelijk hun email adres achter op de speciale actiepagina die we voor de naamsverandering maakten. Om jou, de lezer zeg maar, na 3,5 jaar RollingStoned met het nieuwe CNNBS kennis te laten maken, lanceerden we tegelijk met de nieuwe naam, ook een leuke weggeefactie met een hele mooie prijs. Namelijk onze eigen unieke kant en klare CNNBS kweekkast met led erin.

Van RollingStoned naar CNNBS

De speciale actiepop-up en pagina maakten we in de eerste plaats natuurlijk ook om de reden van onze naamswijziging aan je uit te leggen. Het was voor ons zelf ook even schrikken toen we de brief van de advocaten van de Britse rockers The Rolling Stones ontvingen. Zij eisten dat we ons populaire magazine onder de naam RollingStoned onmiddellijk uit de lucht haalden. Uiteraard op straffe van belachelijke geldboetes zoals dat gaat.

werd

Natuurlijk hebben wij daar nog de voor de hand liggende argumenten tegenin gebracht. Maar het feit dat The Rolling Stones hun naam ook niet zelf bedacht hebben, dat er wel meer bedrijven zijn die rolling stoned als naam voeren en dat rolling op het rollen van een joint slaat en stoned op het doel van het roken van wiet – namelijk stoned worden, mocht allemaal niet baten. Ook het feit dat The Stones zelf niet op de nodige geestverruimende middelen spugen, deed de advocaten niet van mening veranderen.

Omdat wij onze tijd liever positief besteden aan het dagelijks schrijven van interessante content voor ons magazine, dan aan een negatieve en energieslurpende rechtszaak, hebben we besloten om voortaan met een fantastische nieuwe naam door het wietleven te gaan: CNNBS.nl. En om die nieuwe naam goed te vieren gaven we dus ook een van onze kant en klare CNNBS kweekkasten weg.

Willem wint!

Het enige dat je hoefde te doen om kans op die kweekkast te maken, was je email adres op de speciale actiepagina achter te laten. Eén van de ruim 1300 mensen die dat deed, was de sympathieke Willem. Gisteren mocht hij de kweekkast tijdens een feestelijke prijsuitreiking bij ons op het kantoor in Haarlem in ontvangst nemen.

‘Dit is wel het allerlekkerste wat ik ooit gerookt heb’

Willem is een echte gelegenheidskweker die met name in de zomer buiten wat plantjes kweekt. Hoewel; eigenlijk laat hij dat zijn ouders doen. Hij kweekt een of twee stekken van zaadjes die zijn maatje Colin regelt en geeft die dan weer aan zijn ouders. Vanaf nu hoeft dat dus niet meer want nu heeft Willem zijn eigen tuintje binnenshuis. Hij is enorm blij met de bescheiden kweekkast en heeft hem bij thuiskomst dan ook meteen in elkaar gezet en daar een paar foto’s van doorgestuurd. Er staan zelfs al twee planten in de kast!

De CNNBS kweekkast heeft bij thuiskomst direct een mooi plaatsje in Willems woonkamer gekregen

Uiteraard hebben we Willem en Colin meteen ook maar even kennis laten maken met wat smakelijke dabs. En die vielen wel heel goed in de smaak. Colin was higher dan hij had verwacht van zo’n klein stukje hasj en Willem vond de concentraten wel het allerlekkerste dat hij ooit rookte, ‘mag ik nog zo’n dabje?’

Er kan maar één winnen

Al met al zijn wij ontzettend blij met ons nieuwe CNNBS en Willem met zijn splinternieuwe kweekkast. Helaas kan er bij iedere wedstrijd maar één de winnaar zijn, en dat vinden wij eerlijk gezegd ook jammer voor al die andere mensen die ons hun email adres toevertrouwden. Vandaar dat iedereen die ook met de winactie meedeed maar niet won, nog een leuke aanbieding van ons kan verwachten. Hou je mail de komende week dus even goed in de gaten…

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)