(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Rick Simpson is een beroemdheid in de cannabis underground. De Canadees is er namelijk min of meer verantwoordelijk voor dat wietolie – met THC erin, jazeker – zo’n glorieuze toch maakt over de aardbol. Of beter gezegd een comeback maakt. Dankzij de eenvoudige techniek die Simpson ons leert en waardoor ‘RSO’ – dat staat voor Rick Simpson Oil – tegenwoordig een begrip is. Maar Rick heeft een waarschuwing voor ons allen!

Rick Simpson en wietolie

Rick Simpson werd beroemd in ons wereldje door de documentaire ‘Run From The Cure’ uit 2008. Daarin stelt de Canadees onder meer dat hij zijn eigen hersenletsel en huidkanker heeft genezen met wietolie. Wietolie met een hoog gehalte THC inderdaad, want volgens Rick is dat de enige manier waarop cannabisolie werkt: full spectrum, dus zowel met CBD als met THC erin. En bij kanker is die laatste cannabinoïde zelfs nog belangrijker.

Rick is niet rijk geworden van zijn (her)ontdekking van de medicinale kwaliteiten van wietolie. Integendeel; hij wil juist dat er zoveel mogelijk mensen van kunnen profiteren. Daarom deelt hij dus GRATIS zijn kennis over cannabis met de rest van de mensheid.

Geen idee waar wij het over hebben nu en hier? Check dan deze twee video’s. Eerst de beroemde docufilm ‘Run From The Cure’ en daarna een paneldiscussie met Rick Simpson en twee van zijn Nederlandse collega-oliegoeroes Wernard Bruining en Rinus Beintema op Cannabis Bevrijdingsdag 2016.

Run From The Cure

Rick Simpson op Cannabis Bevrijdingsdag

Geen Rick Simpson stichting of kliniek

Kortom, Rick Simpson is de onbaatzuchtige goedheid zelve! Maar zoals jullie wel weten zitten er een hoop aasgieren te azen op het meepikken van een graantje van de (medicinale) cannabis hype. Profiteurs die zelfs niet aarzelen om de naam van Rick Simpson te misbruiken.

Nou, daar heeft Rick zelf wel wat over te zeggen ook:

[openingsfoto: Bob Rootsman]
(advertenties)