(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Gelukkig hebben we de foto’s nog… Met die dooddoener leiden we dieptriest nieuws uit wiethoofdstad Tilburg in – volgens politie en justitie is allen deze stad goed voor 800 miljoen euro per jaar, voor wie het geloven wil. Nieuws over vermoorde planten en zinloos geoogste toppen dus, en dat allemaal door een rat.

Rattenplaag bedreigt wietteelt

Het stikt werkelijk van de vieze, vuile ratten in ’s lands steden en dorpen. En helaas ontkomen ook hardwerkende wiettelers niet aan deze klaarblijkelijk niet uit te roeien plaag. Of juist niet misschien wel, want als we zouden willen kunnen we er dagelijks meerdere berichten van maken: medelanders die een ander erbij lappen…

Ook in Tilburg dus, waar dus niet iederéén in de wiethandel zit, wat je wel bijna gaat geloven als je de schromelijke overdrijvingen van politie en justitie voor waarheid aanneemt. Wat veel mainstream media helaas maar al te klakkeloos doen trouwens, ondanks dat CNNBS jaren gelden al de fabel ontkracht heeft: ‘Rapport wiet Tilburg = BULLSHIT‘.

Zinloos politiegeweld tegen planten

Over naar het heden, of beter gezegd naar dinsdag 20 maart, de dag dat de lente officieel begon. Maar daar heeft de kweker aan de Don Sartostraat geen enkele boodschap aan, want die kreeg de politie op bezoek nadat hij verraden was door een rat.

Dat ongewenste bezoek betekende de vrijwel onmiddellijke en compleet zinloze dood van 114 dames. En dat het vruchtbare wietplanten waren, bewijst deze laatste (politie)foto van de oogst wel, die trouwens al net zo zinloos vernietigd werd:

 

(advertenties)