(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Verraden zit blijkbaar in het bloed van veel landgenoten, zelfs in deze feestmaand december. Dankzij ratterig geklik kon een cannabis wederverkoper uit Kerkdriel zijn allerslechtste pakjesavond ooit ‘vieren’: 65 kilo wiet armer in één klap!

Verstopte toppen

‘Verstopte toppen in beslag genomen’, kraait de politie van blijdschap op haar website. Maar zelfs al had de Paashaas himself deze toppen verstopt, dan nog had iedereen deze prestatie van formaat kunnen leveren, aangezien de politie werd getipt wáár ze het moesten zoeken. Dat is trouwens in 90 procent van de wietgevallen zo lijkt het, dat de politie uitsluitend en alleen bij kwekers en dealers aanbelt omdat er weer eens iemand bijgelapt is door een medeburger die een ander het kweeklicht in de ogen niet gunt…

De politie kon maandag 4 december gerust doorgaan voor een zwaarbepakte Sinterklaas met 65 kilo in de zak(ken)…

Vroege Sinterklaas

Goed, maandag 4 december was er dus zo’n rechtoplopende rat actief in Kerkdriel. Na het vroege Sinterklaascadeautje toog de politie naar de woning en in een schuur daarachter bleek het bingo: ‘De drugs bleek verborgen in zakken, die in grote kisten verstopt lagen’, aldus de politie (die blijkbaar dus niet weet dat drugs meervoud is en derhalve het werkwoord BLEKEN vereisen in deze zin, maar dat terzijde).

 

65 kilo wiet

Toen de hennepexperts van de politie de in de schoot geworpen pakjes eenmaal hadden uitgepakt en de inhoud – wiet van eigen Betuwse bodem – op de weegschaal legden, bleek het 65 kilo in totaal te zijn. Goed voor een straatwaarde van 286.000 euro volgens de popo.

En ook goed voor de arrestatie van een 53-jarige man uit Kerkdriel, die met Sinterklaas dus moederziel alleen in de cel zat en hoogstens met zijn eigen zak mocht spelen…

(advertentie)