(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zeg nou zelf, is deze Royal Queen Automatic niet een bijzondere verschijning? Met haar bonte kleuren en haar grootse formaat kun je niet om haar heen. En al helemaal niet in het echt want de sterke geur van skunk, fruit en citrus die deze diva verspreid is ook niet te versmaden. 

Volgens Royal Queen Seeds zelf worden Royal Queen Automatic planten binnen ongeveer een meter hoog, en buiten bijna anderhalve meter. De plant die je op de foto’s hieronder ziet is echter in DWC hydrocultuur gekweekt, en daardoor aanzienlijk groter geworden. Wat zeggen we, het is een prachtige paarse diva!

Geur, smaak en effect

Het moge duidelijk zijn dat Purple Queen Automatic een supermooie wietplant is om in je kweekruimte te hebben. Maar laten we er geen doekjes om winden; wiet kweek je natuurlijk vooral voor de smaak, geur en het belangrijkste: het effect.
Purple Queen Automatic is bijna een pure indica autoflower, en geeft alszodanig ook een zwaar ontspannen effect, met misschien een vleugje euforie. Dit maakt de wiet uitermate geschikt om in te zetten tegen stress, spanningen, angst, pijn en slapeloosheid. Tel daar de aroma’s van skunk, fruit en citrus bij op, en je begrijpt dat we hier met een heerlijk medicijn te maken hebben.

Onder de kweeklamp

Daar misstaat Purple Queen Automatic uiteraard niet, en heeft ze als autoflower zo’n 9 weken nodig om van zaad tot oogstbare plant te komen. Ongeveer de helft van de zaden levert wietplanten op met dieppaarse kleuren. De rest van de planten worden gewoon groen; althans.. op RoyalQueenSeeds.nl noemen ze het weelderig donkergroen. Afijn, je begrijpt het: Purple Queen Automatic kent twee verschillende fenotypen.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Purple Auto, Critical Auto
  • Geslacht: Gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: skunk, fruitig, citrus
  • Effect: stoned, lichamelijk ontspannen, goed tegen pijn, stress, angst en slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
[Foto’s: Pot Portraits, Growdiaries]
(advertenties)