(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor het vrolijkste cannabisnieuws van deze week wippen we de oceaan over naar Portland, een stad in de staat Oregon aan de Amerikaanse westkust. Daar kunnen de fans van honkbalclub Portland Pickles voortaan THC-drankjes kopen bij hun thuiswedstrijden, een absolute wereldprimeur in de professionele sport- en cannabiswereld!

‘Sprongen maken’

De Portland Pickles, een honkbalteam uit Oregon in de zomerse West Coast League, gaat als eerste sportteam in de VS drankjes met THC (het spul waar je high van wordt) verkopen tijdens wedstrijden.

Het team is een samenwerking aangegaan met Cycling Frog Products om de THC-drankjes op basis van hennep aan te bieden tijdens de thuiswedstrijden in het Walker Stadium.

In een verklaring zei Ross Campbell, vicepresident bedrijfsontwikkeling, dat de Pickles “een verantwoordelijkheid hebben in de sportindustrie om sprongen te maken en een precedent te scheppen voor innovatieve partnerschappen.”

Op hun website maken de honkballers er ook bepaald geen geheim van dat ze iets bijzonders gaan doen:

Augurken, fietsende kikkers én THC in honkbalstadion

Meneer Campbell van de Portland Pickles (augurken, haha) is ook uitgesproken trots op de historische move van zijn cluppie. Te meer daar zijn sporters in 2019 ook al het eerste team ooit waren dat een samenwerking aanging met een CBD-merk.

Maar daar word je natuurlijk niet stoned van, dus deze keer doen ze het pas echt goed. “We zijn er erg trots op dat we met Cycling Frog Products (fietsende kikker, haha) een alternatieve optie kunnen bieden bij onze wedstrijden voor onze ongelooflijke fans en de stad Portland!”

De Cycling Frog Light Seltzer is vanaf 18 juni verkrijgbaar in het Pickles’ Walker Stadium. De Light Seltzer bevat 2 milligram THC per portie.

‘Cannabis genormaliseerd, toegankelijk en leuk’

Matt Palomares, vice president brand marketing van Cycling Frog, zegt in een verklaring dat het bedrijf “blij is om geschiedenis te schrijven” met de Pickles.

“Bij Cycling Frog geloven we dat cannabisconsumptie genormaliseerd, toegankelijk en leuk moet zijn! Wat is er normaler dan naar een honkbalwedstrijd gaan en juichen voor je lokale team?”

Hoppa, zo doe je dat. Misschien ook een ideetje voor het Nederlandse voetbal 😉

LEES OP CNNBS OOK: Duitse politiechef: “Voetbalfans ga blowen en niet bier zuipen”

(advertentie)