(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Politiemensen in het Welse stadje Neath keken vreemd op toen ze een wietplantage van 500 planten aantroffen op een wel heel aparte locatie: een liefdadigheidswinkel voor huisdieren. Zou de locatie opzettelijk zijn uitgekozen door de kwekers?

Afgelopen donderdag kwamen dienders in Neath iets op het spoor bij de winkel Local Pet Aid. Toen ze gingen kijken, bleek dat een wietplantage te zijn met ruim 500 planten. Vervolgens zijn ze het hele weekend bezig geweest met de boel op te ruimen.

shutterstock_100572241

Er niks verkeerds met wat stonerliefdadigheid, toch? [Foto: arindambanerjee / Shutterstock.com]

Liefdadigheidswiet

Er is nog niemand opgepakt. Volgens een woordvoerder van de South Wales Police zijn ze met man en macht bezig met het opsporen van de kwekers van deze ‘omvangrijke vangst’, zoals hij het zelf omschreef. Maar een liefdadigheidswinkel met een wietplantage klinkt als muziek in de oren, want wiet = liefde, nou ja, meestal wel.

Geniaal

De kwekers, wie het ook zijn, kunnen in ieder geval naar hun liefdadigheidswiet fluiten. Desondanks was de uitgekozen kweeklocatie geniaal. En laten we eerlijk zijn, er zit wat in een liefdadigheidswinkel voor stoners, toch?  Er is niks verkeerd aan je medeblowers helpen. Wel jammer voor de huisdieren dat er THC in de wiet zat, anders hadden ze er nog hondenkoekjes van kunnen maken!

[Openingsfoto: Blablo101, Shutterstock.com]
(advertenties)