(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Pizzeria Toscana uit Enschede scoort op het moment lekker met wiet, maar helaas niet op de manier die jij nu waarschijnlijk denkt. De vrolijke pizzabakkers scoren namelijk vooral op ínternet met wiet, maar of het ze ook extra klandizie oplevert is de vraag… Watskeburt?

De aandacht die de pizzeria momenteel krijgt, hebben ze niet aan zichzelf te danken. En jammer genoeg ook niet vanwege hun lekkere wietpizza’s want als er één gouden combinatie bestaat dan is dat wel die van cannabis en pizza.

Business as usual

Wat is er dan wel aan de hand in Enschede? Nou, boven het gastronomische etablissement werd een wietplantage ontruimd. Gewoon, business as usual (helaas) dus in de eeuwigdurende strijd tussen kwekers en agenten, maar daar gaat het verhaal deze keer dus niet over. Nee, want van de ontruiming werd een foto gemaakt die door de welbekende website Dumpert op internet werd eh.. gedumpt. Dát zorgde ervoor dat de Enschedese pizzeria eens goed met wiet kon scoren.

Flauwe grap

De combinatie wiet en pizza deed de foto flink rondgaan. Uiteraard met de welbekende flauwe pizza-wietgrappen zoals ‘pizza Margawietta’ of ‘Quattro Sativa’, wat de pizzeria toch een hoop extra aandacht moet hebben opgeleverd. Sinds vorige week dinsdag is de foto op Facebook 7,5 duizend keer geliked en 265 keer gedeeld.

Oh ja, nog even voor de volledigheid; agenten kwamen de kwekerij op het spoor dankzij – je raadt het waarschijnlijk al – een sterke wietlucht in de omgeving. En dat ondanks de naar ansjovis en pepperoni  stinkende  geurende dekmantel beneden. Bij de inval werden zeven mensen aangehouden.

(advertentie)