(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Afgelopen nacht werden in Hollywood de jaarlijkse Oscars uitgereikt aan talentvolle mensen die ertoe doen in de filmwereld. Maar het echte spektakel voor ons soort mensen vond plaats in de auto van B-Real! Die ken je wellicht als muzikant van in Cypress Hill, een hiphopgezelschap dat haar voorliefde voor wiet bepaald niet onder stoelen of banken steekt.

Daarnaast is B-Real eigenaar van een heuse coffeeshop (dispensary) in zijn thuisstaat Californië én nodigt hij dus beroemdheden die niet spugen op cannabis uit voor zijn YouTube-zender BREALTV. Niet zomaar een hatseflats vlogje, maar professioneel videomateriaal met 658.000 abonnees.

Deze keer zit filmregisseur Kevin Smith naast B-Real in de lowrider ofwel The Smokebox high te worden. Smith ken je wellicht van films als ‘Clerks’, ‘Dogma’, ‘Jersey Girl’, ‘Zack and Miri Make a Porno’, ‘Chasing Amy’, ‘Die Hard 4’ of de ultieme stoners movie ‘Jay and Silent Bob Strike Back’.

In veel van zijn films speelde Smith zelf mee als Silent Bob, een personage dat hij verzon om zelf mee te kunnen spelen in Clerks. Daarnaast heeft hij verschillende comicseries geschreven voor onder meer Marvel- en DC Comics. Smith is ook de eigenaar van ‘Jay and Silent Bob’s Secret Stash’, een comic boekwinkel in Red Bank, New Jersey.

Kortom, genoeg om over te ouwehoeren tussen B-Real en Kevin Smith, bijvoorbeeld over aanvaringen met de autoriteiten door wietgebruik, de Jay & Silent Bob Reboot en hoe cannabis het leven redde (letterlijk!) van de befaamde regisseur…

(advertenties)