(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

G Pens nieuwste vaporizer heet Dash. Een handige kleine verdamper die je heel gemakkelijk meeneemt en ideaal is voor microdoseren met cannabis. Het bescheiden prijskaartje maakt de nieuwe G Pen Dash aantrekkelijk als tweede verdamper, bijvoorbeeld voor je visite of als reisverdamper.

G Pen Dash

Al langer lijkt het de trend onder vaporizer fabrikanten om verdampers steeds kleiner uit te voeren. En laat kleine verdampers nou net hét handelsmerk zijn van de G Pen familie van het merk Grenco Science. Jongste en voordeligste telg in die familie is de G Pen Dash. Een kleine en lichte verdamper die over nét genoeg functies beschikt maar verder ontzettend gebruiksvriendelijk is. Dit is de G Pen Dash:

Eenvoudig en functioneel

Van de drie recente G Pen modellen is de Dash niet alleen de nieuwste maar ook de voordeligste vaporizer. Maar het bescheiden prijskaartje van €70,- betekent niet dat de hij iets te wensen overlaat. Hij beschikt over de belangrijkste functies die je van een moderne elektronische vaporizer mag verwachten. De Dash is op drie verschillende temperaturen in te stellen, heeft een magnetisch mondstuk met geïntegreerd filter en laat je middels haptische feedback (trillen) op discrete wijze weten dat ie klaar is voor gebruik.

De G Pen Dash past qua formaat met gemak in de palm van je hand. De kruidenkamer is van geglazuurd roestvrij staal, wat zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verwarming. Hij bevindt zich direct onder het mondstuk, en biedt ruimte aan ongeveer een kwart gram wiet/cannabis. Vervolgens is het apparaat in te stellen op 190, 205 of 220 graden Celsius. Welke temperatuur je gekozen hebt, is te zien doordat drie blauwe, groene of rode LED’s oplichten. Wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is, dan trilt de verdamper even om je dit te laten weten.

 

Prima prijs/kwaliteit

Even eerlijk: de G Pen Dash is geen vaporizer waar Grenco Science de wereld mee zal veroveren. Het is een simpele verdamper waar er veel meer van zijn. De Dash onderscheid zich echter wel van de concurrentie met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Alles aan de kleine verdamper is gericht op functionaliteit en effectiviteit. De G Pen doet niet heel veel meer dan je wiet verdampen maar dát doet hij dan ook uitstekend.

De G Pen Dash van Grenco Science koop je natuurlijk bij Vaposhop.nl, dé verdamperspecialist van Europa en Nederland in het bijzonder. Hij kost zogezegd €70,- en komt met een USB-oplaadkabel en een bijpassende G Pen sleutelhanger, die ook meteen dienst doet als tool om te roeren.

(advertentie)