(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
zelf wiet kweken in de CNNBS G-Kit

Soms pakt de oplossing van een ‘probleem’ zo goed uit dat het bij nader inzien een verbetering is. Neem de SANlight Q4W. De nieuwe generatie en uitvoering daarvan past niet langer in onze CNNBS G-Kit maar de Q3W dus wel. En die is niet alleen voordeliger, hij verbruikt ook minder stroom voor hetzelfde resultaat. Meer wiet voor je Watts, én voor je knaken!

Het valt niet mee om de ontwikkeling van de laatste LED technologie te volgen, laat staan in te bouwen in een discrete kweekkast als de CNNBS G-Kit. Vaste lezers die ons al wat langer volgen, weten dan ook dat onze kweekkast al aardig wat LED kweeklampen gezien heeft. Samen met partner en specialist in veilige en discrete kweekkasten G-Tools, zijn we namelijk continu op zoek naar de beste lamp voor de CNNBS G-Kit. Soms puur ter verbetering en soms uit nood geboren maar in dit geval dus beide.

De tweede generatie Q-serie maakt gebruik van de nieuwste Osram 2mm2 Chip technologie, met een efficiëntie van maar liefst 2,7µmol/J.

Tweede generatie SANlight Q3W

Het gerenommeerde Oostenrijkse LED-merk SANlight, kwam onlangs met een geheel nieuwe, tweede generatie Q-serie. Ontwikkeld met de nieuwste LED’s om de reputatie van SANlight als marktleider verder te kunnen uitbreiden. De nieuwe Q-serie is gemaakt op basis van de eerste Q-serie, zodat bestaande klanten simpelweg kunnen upgraden met nieuwe modules.

De tweede generatie SANlight waarmee de CNNBS G-Kit 120 Watt SANlight Q3W geleverd wordt, maakt gebruik van de nieuwste Osram 2mm2 Chip technologie. Deze maken de nieuwe generatie van geoptimaliseerde breedband lichtspectrum met een efficiëntie van maar liefst 2,7µmol/J mogelijk. Dit betekent in de praktijk dat de CNNBS G-Kit met de nieuwe Q3W net zo veel opbrengt als met de oude Q4W. Hij verbruikt echter slechts 120 Watt aan stroom, en is dus aanzienlijk zuiniger. Daarnaast is de CNNBS G-Kit met de nieuwe 120 Watt Q3W iets voordeliger: €865,- in plaats van €899,-

Geknipt voor CNNBS G-Kit

Door 30 Watt minder stroom te verbruiken, is de nieuwe SANlight Q3W niet alleen zuiniger, maar brandt hij ook een stuk koeler. Dit is ideaal voor de bescheiden CNNBS G-Kit en zorgt ervoor dat de temperatuur in de kweekkast nog beter onder controle te houden is. De Q3W is wat dat betreft geknipt voor de CNNBS G-Kit, en de ideale middenweg tussen de CNNBS G-Kit 100 Watt G-Bars en de CNNBS G-Kit 150 Watt G-Bars.

De nieuwe SANlight Q3W is trouwens net als de oude Q4W voorzien van lenzen, die de LED-diodes beschermen tegen vuil en krassen. De lenzen zorgen daarnaast voor een stralingshoek van 90 graden, waardoor de planten in de CNNBS G-Kit optimaal belicht worden.

De nieuwe CNNBS G-Kit met tweede generatie 120 Watt SANlight Q3W bestel je natuurlijk net zoals alle andere CNNBS kweekkasten, T-Shirts en Mohammed wietzaadjes op CNNBS.shop. Hij is iets voordeliger dan de oude versie, namelijk €865,-

(advertentie)