(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Even opletten nu want er valt iets te winnen bij G-Tools. Je weet wel, de producent van die prachtige plug-en-play kweekkasten (en natuurlijk onze eigen CNNBS G-Kit). Heb je zo’n kweekkast, dan kun je €150,- shoptegoed scoren met een mooie video van een complete kweekcyclus (en het hoeft niet eens wiet te zijn).

Zoals het een modern bedrijf betaamd, heeft ook G-Tools een mooi videokanaal op YouTube. Daarop vind je onder meer instructievideo’s voor G-Tools kweekkasten, productvideo’s en animaties van de nieuwste G-Tools kweekkasten. Maar dus ook kweekvideo’s zoals deze over het ontkiemen van zaden, en deze video van de complete kweek van slaplanten in een G-Kit 600 Wing.

En van dit soort video’s wil G-Tools er graag meer zien, en dus loven ze €150,- shoptegoed uit voor jouw kweekvideo. Wacht nog heel even met filmen, want er zijn wel een paar spelregels.

Win €150,- shoptegoed met je kweekvideo!

Wat is het idee? Nou, na dik zestien jaar kweekkasten produceren zijn er in G-Tools kweekkasten nogal wat planten gekweekt. En zoals je als trotse G-Tools binnentuin bezitter wel zult weten, is iedere plant en elke kweekronde weer anders. Je raadt het al; al die kweekervaringen bij elkaar zijn ontzettend waardevol voor nieuwe G-Tools kweekkast eigenaren. Dáárom looft G-Tools €150,- shoptegoed uit voor jouw kweekvideo.

Om kans te maken op het gratis shoptegoed, moet je video een complete kweekronde zijn, van zaad of stek dus tot aan de oogst. Je hoeft geen filmopleiding te doen of met dure apparatuur te filmen, het kan ook gewoon een filmpje zijn dat je gefilmd en gemonteerd hebt op je eigen telefoon. Ook maakt het niet uit welk gewas er in de video te zien is, zolang het maar in een G-Tools (of CNNBS) kweekkast groeit. Dus ook als thuis telende tomaten- of peperplanten kweker kun je meedoen. Verder stelt G-Tools de volgende eisen aan de video:

  • De planten moeten worden gekweekt in een G-tools kweekkast. Model, leeftijd, type kweekverlichting, wel of geen bewateringssysteem, maakt allemaal niet uit.
  • Het betreft een filmpje van minimaal 2 en maximaal 7 minuten.
  • De film bestrijkt een gehele cyclus. Dus van het planten van het zaad of stek tot de oogst.
  • Wanneer je ons je filmpje opstuurt geef je ons daarmee toestemming deze te plaatsen in ons youtube kanaal voor onbepaalde tijd.

Film je complete kweek in een CNNBS of G-Tools kweekkast en maak kans op €150,- shoptegoed!

GRATIS upgrades

Nou, als dat geen reden is om nu aan het filmen te gaan dan weten wij het ook niet meer. Je kunt in principe dus na iedere kweekronde, je G-Tools kweekkast GRATIS voor €150,- upgraden. Simpelweg door van elke kweek een korte video te maken. Je ontvangt het shoptegoed indien G-Tools de video daadwerkelijk op hun YouTube kanaal plaatst. Je hoeft je geen zorgen te maken over je identiteit want G-Tools zal geen namen, locaties of andere privacy gevoelige informatie over de maker van de video prijsgeven.

Inzenden kan via email (gebruik Wetransfer als het bestand te groot is), en hier vind je de officiële actiepagina op G-Tools.nl Heel veel kweeksucces en filmplezier!

(advertenties)