(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We zouden we de luxe en handgemaakte 24 karaats gouden vloei en cones natuurlijk kunnen bewaren voor een feestje, maar dat kan nog wel even duren. Bovendien zorgt zo’n decadente gouden joint op zich al voor een speciale gelegenheid. Kortom, we roken thuis als VIPS en testen de gouden vloei en cones van Royal Rolling.

Heb je wat te vieren of wil je jezelf gewoon een keer extra goed verwennen? De luxe 24 karaats gouden vloeitjes en cones van Royal Rolling zijn handgemaakt, en geven je een ongekend luxe rookervaring. Daar doet het sympathieke bedrijf Royal Rolling in ieder geval alles aan. Zo komt iedere gouden cone of vloei in een luxe verzegelde verpakking, voorzien van een handgeschreven boodschap gericht aan ‘uwe majesteit’. Alleen het plebs gebruikt immers papieren vloeitjes, koningen en koninginnen roken hun wiet uit goud.

Nou ja, dat is in ieder geval het concept. En we moeten eerlijk zeggen, je voelt je echt een beetje een baas met zo’n gouden joint. Royal Rollings missie is wat dat betreft geslaagd dus. Maar hoe brandt zo’n gouden vloeitje, en valt er een beetje mee te draaien?

Koninklijke wake & bake

Om dat te testen haalden we twee 24k Gold Royal Rolling vloeitjes en één gouden cone in huis. We beginnen met de cone. Die komt in ons geval met een vriendelijke boodschap van King Joël, die ons oprecht veel plezier met de luxe cone wenst. We verbreken het zegel en vullen de cone voor een eerste rooktest. De cone is al snel gevuld en klaar voor onze eerste heerlijke koninklijke wake and bake. De gouden cone brandt prima en de vloei geeft onze joint een licht blunt-aroma mee. De as heeft een mooie lichtgrijze kleur.

Na de cone onderwerpen we ook een van de vloeitjes aan een test, om te zien of je er ook een beetje mee kunt draaien. Ook het vloeitje is voorzien van een handgeschreven briefje, dit keer afkomstig van King Levy. De joint bewaren we wel even voor later, aangezien de wiet in de cone zijn werk uitstekend gedaan heeft. Maar draaien kunnen we nog wel. We kiezen ervoor om de gouden vloei met pure wiet te vullen, want wees eerlijk. In zo’n luxe vloeitje hoort natuurlijk eigenlijk geen tabak.

Ook het draaien van een gouden joint is makkelijk genoeg. De vloei heeft een plakrand waarvoor je even goed moet kijken om hem te zien. Het gouden vloeipapiertje is ook weer niet flinterdun, dus je hoeft niet bang te zijn voor eventuele takjes die er doorheen prikken.

Luxe presentje

Qua roken en draaien doen de vloeitjes en cones van Royal Rolling het gewoon prima. En ook het luxe gevoel dat het goud je geeft komt doet door, mede door de handgeschreven boodschap en het ouderwetse zegel. Toch zouden we de gouden joints niet voor dagelijks gebruik kiezen, want daarvoor zijn ze net even te duur. Wel zijn de gouden vloeitjes en de cones perfect om aan een cannabisminnende vriend of vriendin cadeau te doen, of voor een speciale (romantische) gelegenheid.

De Royal Rolling 24k Gold joints hebben een zeer luxe en dure uitstraling, maar zijn toch een betaalbaar presentje. Voor een cone betaal je namelijk slechts 17,49 en een deluxe vloeitje heb je voor 14,99 euro. En dat is dus inclusief koninklijke gelukswens. Ga voor meer informatie en om te bestellen naar RoyalRolling.com

(advertentie)